Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Επτά νεκροί και 25 τραυματίες ύστερα από πυροβολισμούς στο Αμβούργο
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς το βράδυ της Πέμπτης στo κτίριο της εκδήλωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Γερμανία: Αίσιο τέλος στην ομηρία σε φαρμακείο στην Καρλσρούη
Συνελήφθη ο δράστης που κρατούσε ομήρους σε φαρμακείο στην Καρλσρούη της δυτικής Γερμανίας, σημαίνοντας χθες συναγερμό στις Αρχές.

Οι γυναίκες θα μπορούν στο εξής να κολυμπούν γυμνόστηθες στο Βερολίνο
Σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθούν οι διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, η υπηρεσία που διαχειρίζεται της πισίνες στο Βερολίνο ανακοίνωσε ότι στο εξής οι γυναίκες θα μπορούν να κολυμπούν γυμνόστηθες.

Απεργεί τη Δευτέρα το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου στο Βερολίνο

 


Το συνδικάτο Verdi της Γερμανίας κάλεσε το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου του Βερολίνου σε απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, η οποία θα ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες και, σύμφωνα με το ίδιο, είναι πιθανόν να υπάρξουν μεγαλύτερες ουρές αναμονής των επιβατών ή ακυρώσεις πτήσεων.

Νορβηγία: Έσοδα ρεκόρ από πετρέλαιο και αέριο έφερε ο πόλεμος
Το νορβηγικό κράτος συγκέντρωσε πέρυσι έσοδα ρεκόρ από το πετρέλαιο και το αέριο, κυρίως εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία ο οποίος συνέβαλε στην άνοδο της τιμής του αερίου σε ιστορικά ύψη στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Η Ελλάδα στην κορυφή της ζήτησης σε Ουγγαρία και Δανία για το 2023
Ιδιαίτερα θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τις αγορές της Ουγγαρίας και της Δανίας για τον ελληνικό τουρισμό το 2023.

Χωριό στην Ελβετία σου δίνει 55.000 ευρώ για να μετακομίσεις
Εάν σκέφτεστε να φύγετε από την Ελλάδα λόγω του αυξανόμενου κόστους κατοικίας, τότε ίσως να θέλετε να σκεφτείτε την Ελβετία. Αυτό το λέμε γιατί μια ελβετική πόλη πληρώνει τους ανθρώπους 55.000 ευρώ μόνο και μόνο για να μετακομίσουν εκεί - σοβαρά.