Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Χονγκ Κονγκ: Μοιράζει 500.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια
Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να μοιράσει 500.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, ως μέρος των προσπαθειών για την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας του και την προσέλκυση επισκεπτών πίσω στην πόλη.

Τα πρώτα ιπτάμενα ταξί θα πετούν από Οντένσε για Κοπεγχάγη στην Δανία !
Όσο κι αν ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τα ιπτάμενα «αυτοκίνητα», είναι ένα βήμα πριν τεθούν στις υπηρεσίες του κοινού. Στη Δανία, θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2023, η πιλοτική χρήση αυτού του μοντέλου κινητικότητας, με στόχο έως το 2035, τα ιπτάμενα ταξί να μεταφέρουν ημερησίως περισσότερους από 80.000 επιβάτες!

Απευθείας πτήσεις από Κύπρο για Σλοβακία
Η TUS Airways, η κορυφαία και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και, όχι σε μία αλλά σε δύο πόλεις της Σλοβακίας με δρομολογημένες πτήσεις προς Μπρατισλάβα και Κόσιτσε.

Νέα αεροπορική σύνδεση Δουβλίνου-Ζακύνθου
Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε μια νέα σύνδεση από την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας το Δουβλίνο προς τη Ζάκυνθο. Από την 1η Απριλίου έως τις 28 Οκτωβρίου η εταιρεία θα εκτελεί προς τη Ζάκυνθο μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο.

zantetimes.gr

Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα έγινε γκράφιτι στην Ουρουγουάη
Ένα τεράστιο γκράφιτι που απεικονίζει τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα βρίσκεται σε κενρική θέση στο λιμάνι του Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης.

Λετονία: Αυτοκίνητα που κατάσχονται από μεθυσμένους οδηγούς θα προσφέρονται στην Ουκρανία


Το Κοινοβούλιο της Λετονίας ενέκρινε την προηγούμενη Πέμπτη τροποποιήσεις στον νόμο για την υποστήριξη του άμαχου πληθυσμού της Ουκρανίας, οι οποίες προβλέπουν και τη δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων -που ανήκουν στο κράτος- στην ιδιοκτησία της κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Βασίλισσα των κέντρων αναψυχής η Λεμεσός
Σε ρυθμούς «Que te la pongo» λικνίζονται οι πολίτες σε κάθε άκρη της Κύπρου, μα η καρδιά του καρναβαλιού, όπως και κάθε χρόνο φυσικά, κτυπά στη Λεμεσό, όπου και πραγματοποιείται η μεγαλύτερη καρναβαλίστικη παρέλαση, που συμμετέχουν χιλιάδες καρναβαλιστές