Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Χονγκ Κονγκ: Μοιράζει 500.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια
Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να μοιράσει 500.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, ως μέρος των προσπαθειών για την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας του και την προσέλκυση επισκεπτών πίσω στην πόλη.

Η πρωτοβουλία «Hello Hong Kong» αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, αλλά βρίσκεται στα σκαριά για πάνω από δύο χρόνια.

Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν μεταξύ των τριών αεροπορικών εταιρειών της πόλης – της εταιρείας σημαίας της Cathay Pacific, της HK Express και της Hongkong Airlines. Το συνολικό κόστος για τα 500.000 εισιτήρια ανέρχεται σε περίπου 254,8 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Χονγκ Κονγκ μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα World of Winners από την 1η Μαρτίου για να καταχωρήσουν τα ονόματά τους, ώστε να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν σε τρεις φάσεις: από την 1η Μαρτίου σε άτομα σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, από 1η Απριλίου σε άτομα που ζουν στην ηπειρωτική Κίνα και από 1η Μαΐου σε κατοίκους στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι ντόπιοι μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στη δράση. Από την 1η Ιουλίου, ορισμένα αεροπορικά εισιτήρια θα δίνονται στους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ που επιθυμούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο για ταξίδια από την περίοδο της καραντίνας, αναφέρει το CNNi.

Όσοι έχουν επισκεφτεί το Χονγκ Κονγκ στο παρελθόν, θα βρουν μια διαφορετική πόλη από αυτή που μπορεί να θυμούνται. Ορισμένα αγαπημένα τοπικά αξιοθέατα, όπως το πλωτό εστιατόριο Jumbo Kingdom, έχουν κλείσει οριστικά. Άλλα, όπως το διάσημο τραμ Peak, έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου