Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Iρλανδία: «Μαμά νιώθω οτι πεθαίνω»
Ένας συνετριμμένος πατέρας είπε ότι πήγε την πεντάχρονη κόρη του τρεις φορές μέσα σε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να λένε ότι πρέπει απλώς να ενυδατωθεί με... Lucozade.

Γαλλία και Ιρλανδία κινδυνεύουν περισσότερο από διακοπές ρεύματος
Σύμφωνα με έκθεση για την αξιολόγηση της ασφάλειας του εφοδιασμού με ηλεκτρική ενέργεια κατά τον προσεχή χειμώνα, του Ευρωπαϊκού Δικτύου Διαχειριστών Συστημάτων Μεταφοράς (Entsoe), η Γαλλία και η Ιρλανδία κινδυνεύουν περισσότερο από διακοπές ρεύματος, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Libération.

Κατάρ: Στα ρεκόρ Γκίνες ο μεγαλύτερος πίνακας ζωγραφικής
Το Κατάρ σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, αφού αποκάλυψε τον μεγαλύτερο πίνακα που έγινε ποτέ στον κόσμο σε καμβά.

Δωρεάν οι δημόσιες συγκοινωνίες στο Λουξεμβούργο
Το Λουξεμβούργο ανακοινώνει ότι θα γίνει η πρώτη χώρα που θα προσφέρει δωρεάν όλες τις μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς. Μοιάζει λίγο παράδοξο, γιατί οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου είναι οι τελευταίοι άνθρωποι στη Γη που χρειάζεται να γλιτώσουν τα 2 ευρώ του εισιτηρίου.

Γαλλία: Δωρεάν τα προφυλακτικά για τους νέους
Οι νέοι στη Γαλλία θα μπορούν να παίρνουν προφυλακτικά δωρεάν από το επόμενο έτος, σε μια προσπάθεια των γαλλικών αρχών να μειωθεί η εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ), ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Από την 1η Ιανουαρίου η Κροατία εντάσσεται στο χώρο Σένγκεν
Από την 1η Ιανουαρίου του 2023 πρόκειται να ενταχθεί η Κροατία στο χώρο Σένγκεν, καθώς εγκρίθηκε από τους Υπουργούς Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τουρκία-: Ιμάμης πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με 29χρονο
Μια φρικτή και απίστευτη υπόθεση με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι και δράστες τον Ιμάμη πατέρα της αλλά και τον κακοποιητή της τον οποίο υποχρεώθηκε να παντρευτεί αποκαλύπτεται στην Τουρκία.