Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Τελ Αβίβ από τις 14 Δεκεμβρίου

 


Την αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Τελ Αβίβ εγκαινιάζει στις 14 Δεκεμβρίου η κυπριακή εταιρεία Tus Airways, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Τουρκία: «Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει άμεσα τα νησιά»
Σε νέα κλιμάκωση των εντάσεων προέβη η τουρκική πλευρά, καθώς το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της χώρας τόνισε ότι η Άγκυρα αναμένει από την Ελλάδα να προβεί «άμεσα» σε αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, ενώ την κατηγόρησε εκ νέου για «παραβιάσεις των διεθνών συνθηκών και του διεθνούς δικαίου».

Η Μινεάπολη θα καταβάλει 50.000 δολάρια σε καθένα από 12 άτομα που τραυματίστηκαν από την αστυνομία
Η πόλη της Μινεάπολης θα καταβάλει 50.000 δολάρια σε καθένα από 12 άτομα που τραυματίστηκαν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που ξέσπασαν μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Μυθική Ιαπωνία, κέρδισε Ισπανία και πέταξε έξω Γερμανία
Οι Ιάπωνες σαμουράι το... ξανάκαναν!
Οι Ασιάτες μετά τη Γερμανία έριξαν με ανατροπή στο «καναβάτσο» και την Ισπανία, νικώντας με σκορ 2-1 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των «16», όπου τους περιμένει η Κροατία.

Γαλλία: Προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο στον τομέα της ενέργειας
Η Γαλλία προετοιμάζεται διά παν ενδεχόμενο στον τομέα της ενέργειας κατά τους χειμωνιάτικους μήνες και προς τον σκοπό αυτό η κυβέρνηση θα αποστείλει στις νομαρχίες εγκύκλιο που θα αφορά το τι θα πρέπει να κάνουν σε περιπτώσεις διακοπών της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην επικράτεια τους.