Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Περού: Εξιτήριο για έναν από τους δύο τραυματισμένους Έλληνες
Eξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο ένας από τους δύο Έλληνες που τραυματίστηκαν κατά το τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στο Περού. Η δεύτερη Ελληνίδα συνεχίζει να νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

British Airways: «Κόβονται» 10.000 πτήσεις
Η British Airways περικόπτει περισσότερες από 10.000 πτήσεις κατά την υπόλοιπη καλοκαιρινή περίοδο και τον χειμώνα, απειλώντας να επεκτείνει τη χαοτική ανάκαμψη της αεροπορικής βιομηχανίας στην Ευρώπη μετά την πανδημία και το επόμενο έτος.

Νέος ιός.....η Γρίπη της Ντομάτας !
Εξαπλώνεται σε δύο ακόμη επαρχίες της Ινδίας μια νέα μορφή ιογενούς λοίμωξης, που αναφέρεται ως «γρίπη της ντομάτας» και είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά στην επαρχία Κεράλα της νότιας Ινδίας τον Μάιο.

Το καναδικό υγροποιημένο φυσικό αέριο απεγκλωβίζει την Γερμανία από την Ρωσία
Η Γερμανία ελπίζει ότι το καναδικό υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) θα παίξει «σημαντικό ρόλο» στην έξοδό της από τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς στο Τορόντο κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στον Καναδά.

Ουγγαρία: Πρόβλεψαν κακοκαιρία, δεν συνέβη και… απολύθηκαν
Μία λάθος πρόβλεψη ήταν αρκετή για να δουν οι επικεφαλής μετεωρολόγοι της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας (NMS) της Ουγγαρίας την… έξοδο!