Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ιορδανία: Μια πέτρα από το χαμηλότερο σημείο της γης στον Ολυμπο
Πώς μια πέτρα από το χαμηλότερο σημείο της γης, που ταξίδεψε από την Ιορδανία για να τοποθετηθεί στο υψηλότερο ξωκλήσι της Ελλάδας, στον Όλυμπο, έγινε το σύμβολο της φιλίας και της συνεργασίας δύο λαών;

Σουηδία: Μετα το Γκέτεμποργκ και τη Στοκχόλμη οι ANTIQUE και στο Χέλσιμποργκ
Η Έλενα Παπαρίζου, η διεθνής Ελληνίδα pop star συναντήθηκε και ξανά επί σκηνής με τον Νίκο Παναγιωτίδη σε μια σειρά από sold out συναυλίες στη Σουηδία. Οι ANTIQUE εμφανίστηκαν και αποθεώθηκαν στο Γκέτεμποργκ στις 2 Ιουλίου και στην Στοκχόλμη στις 9 Ιουλίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ Vi som älskar 90-talet («We Who Love’s The 90’s») φέρνοντας «άρωμα Ελλάδας» στο σουηδικό κοινό.

Χαλούμι από την Κύπρο κυκλοφορεί παράνομα στην Γερμανία
Αναταράξεις σε επίπεδο αγοράς αλλά και σε πολιτικό επίπεδο επέφερε στην Κύπρο η καταγγελία των αρμόδιων Γερμανικών αρχών για εντοπισμό στη Γερμανία εισαγόμενου χαλουμιού, το οποίο δεν έφερε την απαραίτητη σήμανση ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.

Γερμανία: Θα τριπλασιαστούν οι λογαριασμοί φυσικού αερίου από το 2023 ;


Βρισκόμαστε ενώπιον της μεγαλύτερης κρίσης που αντιμετώπισε ποτέ η χώρα. Πρώτα από όλα θα χάσουμε την ευημερία μας», προειδοποιεί ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γερμανών Εργοδοτών (BDA) Ράινερ Ντούλγκερ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο έλλειψης φυσικού αερίου, δηλώνει ωστόσο ότι «η Γερμανία ξέρει πώς να τα βγάζει πέρα στις κρίσεις».