Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Έρχονται 40αρια σε Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και 47 στην Ισπανία !
Συναγερμό για καύσωνα σημαίνουν οι επιστήμονες σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, από την Πορτογαλία μέχρι τη Γερμανία, ένα μήνα μετά τις ιστορικές υψηλές θερμοκρασίες του περασμένου μήνα.

Ιταλία: Βαρύ πρόστιμο σε όσους κυκλοφορούν με... μαγιό
Πρόστιμα σε όσους τουρίστες κυκλοφορούν με… ελλιπή ενδυμασία θα αρχίσει να μοιράζει ο δήμαρχος του Σορέντο στην Ιταλία, σε μια προσπάθεια -όπως υποστηρίζει- να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η Γαλλία ετοιμάζεται να παραδώσει φυσικό αέριο στη Γερμανία
Η Γαλλία ετοιμάζεται να παραδώσει φυσικό αέριο στη Γερμανία, γράφει σήμερα η γαλλική εφημερίδα La Tribune αναφέροντας πως η Γερμανία αναμένει την πλήρη διακοπή των ρωσικών προμηθειών φυσικού αερίου και προετοιμάζεται για μια έλλειψη που θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για την οικονομία της.

Το αεροδρόμιο Χίθροου θέτει ανώτατο όριο αριθμού επιβατών
Η διεύθυνση του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου δήλωσε ότι θα θέσει ανώτατο όριο στον αριθμό των επιβατών που αναχωρούν από αυτό στους 100.000 ημερησίως, στην προσπάθεια να μειώσει την αναστάτωση στα αεροπορικά ταξίδια που προκαλεί η ανάκαμψη της ζήτησης.

Επιστήμονες κατασκεύασαν ρομποτικό ψάρι που ρουφάει πλαστικά από τις θάλασσεςΈνα ρομποτικό ψάρι που θα «τρώει» μικροπλαστικά θα μπορεί κάποια μέρα να καθαρίζει τους μολυσμένους ωκεανούς του κόσμου, λέει μια ομάδα κινέζων επιστημόνων από το πανεπιστήμιο Σιτσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα.