Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Γερμανία: Τα προβλήματα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Τα προβλήματα στο Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, τον κόμβο αερομεταφορών με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία, τα οποία οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού, είναι απίθανο να αμβλυνθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ανακοίνωσε η Fraport, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο.

Γερμανία: Μικρότερη των εκτιμήσεων η αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής
Αύξηση μικρότερη των εκτιμήσεων εμφάνισε η βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας τον Μάιο, καθώς τα προβλήματα στις αλυσίδες εφοδιασμού που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γερμανία: Προτοιμασία για μετάβαση σε κατάσταση ενεργειακής έκτακτης ανάγκης
Το δικό του «Whatever it takes» (Θα κάνουμε, δηλαδή, οτιδήποτε χρειαστεί) για την προάσπιση της ενεργειακής ασφάλειας στη Γερμανία είπε χθες βράδυ μιλώντας στο ZDF ο Πράσινος υπ. Οικονομίας και Ενέργειας Ρόμπερτ Χάμπεκ, στο πρότυπο του Μάριο Ντράγκι, όταν ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είχε πει το ιστορικό «Whatever it takes» για τη διάσωση του ευρώ και της ευρωζώνης.

Πολύ κοντά σε νέο lockdown η Ιταλία ;
Δυσκόλεψε πολύ η κατάσταση στην Ιταλία με την πανδημία του κορονοϊού καθώς τα κρούσματα αυξήθηκαν την τελευταία εβδομάδα (από 29 Ιουνίου μέχρι 5 Ιουλίου) κατά 55%, σύμφωνα με τα στοιχεία του επιστημονικού ιδρύματος Gimbe.

Δανία: Στις φλόγες αεροπλάνο μετά την προσγείωση του
Πανικός επικράτησε σε αεροδρόμιο στη Δανία, καθώς προκλήθηκε πυρκαγιά, αμέσως μετά την προσγείωση ενός αεροπλάνου.


Το προσωπικό προχώρησε άμεσα στην εκκένωση του χώρου, ενώ οι επιβάτες χαίρουν άκρας υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλλούνται διεθνή ΜΜΕ, επειτα από το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης τέθηκε σε συναγερμό και άμεσα επενέβη η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπισή της.
real.gr