Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Βιέννη: Η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς
Καλύτερη πόλη στον κόσμο είναι σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Economist Intelligence Unit (EIU) η Βιέννη, ενώ η Αθήνα ανέβηκε 19 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Νύχτα ταραχών στη Λιβύη – Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές
Παγιδευμένες σε ένα πολιτικό αδιέξοδο, οι αντίπαλες πολιτικές κυβερνήσεις στη Λιβύη δέχονται ολοένα και περισσότερες πιέσεις από τους πολίτες, με διαδηλώσεις να ξεσπούν σε όλη τη χώρα λόγω των διακοπών ρεύματος εν μέσω καύσωνα.

Γαλλία: Φάλαινα 10 μέτρων εντοπίστηκε στον Σηκουάνα
Για άλλη μια φορά ο Σηκουάνας στη Γαλλία δέχτηκε την επίσκεψη ενός τεράστιου κήτους. Μια φάλαινα 10 μέτρων εντοπίστηκε στον ποταμό, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν θεωρείται φυσιολογικό.

Νορβηγία: Έκαψε το Κοράνι και ακολούθησε εντυπωσιακή καταδίωξη από γυναίκες
Έπειτα από μια εντυπωσιακή καταδίωξη σε έναν αυτοκινητόδρομο, ο επικεφαλής μιας εξτρεμιστικής, αντιισλαμικής οργάνωσης της Νορβηγίας δέχτηκε επίθεση από ένα αυτοκίνητο, λίγα λεπτά αφότου έκαψε ένα Κοράνι, στα προάστια του Όσλο.

ΗΠΑ Οικογενειακή τραγωδία: Ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο και πέθανε
Οικογενειακή τραγωδία στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Ενας πατέρας, 37 χρονών αυτοκτόνησε όταν διαπίστωσε ότι άφησε κατά λάθος το 18 μηνών αγοράκι του να πεθάνει στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου την Τρίτη 28 Ιουνίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνονται από το Σίδνεϊ λόγω πλημμυρών

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις στο Σίδνεϊ έχουν σημάνει συναγερμό στη μεγαλύτερη περιφέρεια της Αυστραλίας


Χιλιάδες κάτοικοι του Σίδνεϊ έχουν κληθεί να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους καθώς υπάρχει κίνδυνος πλημμυρών στην περιφέρεια της μεγαλύτερης πόλης της Αυστραλίας που πλήττεται από σφοδρές βροχοπτώσεις.