Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης Κύπριοι βουλευτές
Δεν έχει τέλος το χάος στις αερομεταφορές. Παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκονται οι Κύπριοι βουλευτές, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Κυριάκος Χατζηγιάννης και Χρίστος Σενέκης.

Γερμανία: Τι (δεν) λειτούργησε από τα μέτρα κατά της πανδημίας;
Στη Γερμανία τα περιοριστικά μέτρα, αν εξαιρέσει κανείς τη μάσκα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε ιατρεία, νοσοκομεία κλπ., έχουν καταργηθεί, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι η επιδημία κορωνοϊού πέρασε.

Μεξικό: Δήμαρχος παντρεύτηκε θηλυκό αλιγάτορα !
Η παραδοσιακή μουσική έπαιζε δυνατά κι οι καλεσμένοι στον γάμο χόρευαν και φώναζαν στον αυτόχθονα γαμπρό να φιλήσει επιτέλους τη νύφη: ο δήμαρχος του χωριού Σαν Πέδρο Ουαμελούλα παντρεύτηκε αυτή την εβδομάδα. Έναν... θηλυκό αλιγάτορα.

Γερμανία: Δελτίο στο ρεύμα και στο αέριο θέρμανσης για τον χειμώνα ;
Οι απότομες μειώσεις στις παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream οδηγούν τις αρχές να κάνουν επείγουσες προετοιμασίες για το ενδεχόμενο ο χειμώνας στη Γερμανία να είναι εξαιρετικά σκληρός.

Νιγηρία: Καταδικάστηκαν σε Θάνατο επειδή είναι Ομοφυλόφυλοι
Τρεις άνδρες καταδικάστηκαν σε θάνατο δια λιθοβολισμού στη Νιγηρία επειδή κρίθηκαν ένοχοι για «εγκλήματα» σχετιζόμενα με ομοφυλοφιλία.


Οι τρεις άνδρες καταδικάστηκαν σε ισλαμικό δικαστήριο στην Πολιτεία Μπαουτσί της βόρειας Νιγηρίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της θρησκευτικής αστυνομίας που τους συνέλαβε, και εφαρμόστηκε η σαρία εις βάρος τους για «εγκλήματα» σχετιζόμενα με ομοφυλοφιλία.

Γαλλία: 1/5 πτήσεις από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ θα ακυρωθεί το πρωί του Σαββάτου
“Λογά απουσίας λύσης στη σύγκρουση, ζητείται από τις αεροπορικές εταιρίες να μειώσουν το πρόγραμμα των πτήσεών τους” μεταξύ 7.00 και 14.00 τοπική ώρα “σε ποσοστό 20% στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις στο πρώτο αεροδρόμιο της Γαλλίας, το CDG, βορειοανατολικά του Παρισιού, διευκρίνισε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας (DGAC).

Κορονοϊός – Ιταλία: Σχεδόν 1 εκατομμύριο πολίτες είναι θετικοί
Σχεδόν σε 1 εκατομμύριο ανέρχονται οι πολίτες της Ιταλίας που είναι θετικοί στον κορονοϊό, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας, γεγονός που αναγκάζει τα νοσοκομεία να ανοίξουν ξανά τις πτέρυγες COVID.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου βραβεύει την καρατέκα Ειρήνη Κοντού
Μεγάλη τιμή για το άθλημα του Καράτε αποτελεί η βράβευση της αθλήτριάς του Ειρήνης Κοντού, που ανάμεσα από δεκάδες άλλα αθλήματα και φοιτητές επιλέγηκε ως αθλήτρια με τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2021 -2022 του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ζητείται οδηγός απορριμματοφόρου στο Βέλγιο


 Για συνεργάτη μας στην περιοχή του Staden αναζητούμε οδηγό απορριμματοφόρου.

🚚
Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών
Μισθοδοσία 16,058 μεικτά/ ώρα
Δυνατότητα υπερωρίών
Άμεση έναρξη 😎
Εαν είστε το άτομο που ψάχνουμε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου!!
💻 denise@absolutejobs.be & messenger, βιογραφικά
📱+32 490 44 88 99 (whatsapp, viber) — στην πόλη Staden, Belgium.

Taxi Janna: Η Ελληνική εταιρεία Ταξί στο Τύμπιγκεν

 


Χρειάζεστε ταξί στην ευρύτερη περιοχή της Στουτγάρδης ; Θέλετε να μιλάμε τη γλώσσα σας ; Είμαστε εδώ για εσας.