Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Η Γερμανία επενδύει στο αμερικανικό φυσικό αέριο
H Γερμανία αναμένεται να διαφοροποιήσει τον ενεργειακό της προσανατολισμό καθώς η γερμανική εταιρεία κοινής ωφελείας EnBW ανακοίνωσε ότι υπέγραψε 20ετή συμφωνία για σημαντική προμήθεια LNG από την εξαγωγέα Venture Global με έδρα τις ΗΠΑ.

Εξειδικευμένους υπαλλήλους από την Τουρκία παίρνει η Γερμανία για τα αεροδρόμιά της

Η κατάσταση στα αεροδρόμια της Γερμανίας είναι κάτι παραπάνω από χαοτική λόγω της έλλειψης προσωπικού.


Με εξειδικευμένο προσωπικό από το εξωτερικό θα προσπαθήσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στη Γερμανία να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζονται στα αεροδρόμια, λόγω σημαντικών ελλείψεων εργαζομένων κυρίως στον έλεγχο των επιβατών και των αποσκευών.

Η Ρωσία απελαύνει οκτώ Έλληνες διπλωμάτες


Η Ρωσία κήρυξε οκτώ Έλληνες διπλωμάτες «personae non gratae» και τους έδωσε διορία οκτώ ημερών για να φύγουν από τη χώρα, δήλωσε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Γαλλία: Μέδουσες τσίμπησαν πάνω από 80 κολυμβητές
Επεισοδιακοί αποδείχθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες «Monte Cristo» που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 8.30 π.μ.στη Μασσαλία της Γαλλίας.

Ολλανδία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την πόλη Ζίρικζεε - Ένας νεκρός και 10 τραυματίες
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δέκα τραυματίστηκαν σήμερα, από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την παραθαλάσσια πόλη Ζίρικζεε, στη νοτιοδυτική Ολλανδία, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης.

Η φαλαινοθηρία επιστρέφει στην Ισλανδία
Μετά από παύση τεσσάρων χρόνων, η τελευταία εναπομείνασα εταιρεία φαλαινοθηρίας στην Ισλανδία, ξαναρχίζει το κυνήγι αυτό το καλοκαίρι, προκαλώντας δυσφορία σε πολλούς, μεταξύ αυτών και οι παράγοντες του ντόπιου τουρισμού.