Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

«Απαράδεκτες και εξοργιστικές οι καταγγελίες εναντίον μου», λέει η Χ. Ζαχαροπούλου
Η Υπουργός Ανάπτυξης, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, που έγινε στόχος καταγγελιών για βιασμό, απέρριψε αυτές τις κατηγορίες την Παρασκευή 24 Ιουνίου, θεωρώντας τις «απαράδεκτες και εξοργιστικές».

Με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα η Air Albania
Με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα η Air Albania, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας. Αναλυτικότερα, η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από Τίρανα-Αθήνα με συχνότητες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αγοράσει «έξυπνες» βόμβες από τις ΗΠΑ
Στην έγκριση της πώλησης «έξυπνων» βομβών σε χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, προχώρησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας Συνεργασίας για την αμυντική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Δανία: Δώρο 5.000 κορωνών σε ηλικιωμένους με με χαμηλά εισοδήματα
Οι Δανοί βουλευτές συμφώνησαν να καταβληθεί χρηματικό βοήθημα σε μετρητά στους ηλικιωμένους και άλλα μέτρα συνολικού ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων δανικών κορωνών (439 εκατομμύρια δολάρια) για να αμβλύνουν τον αντίκτυπο του ραγδαίου πληθωρισμού και των υψηλών τιμών της ενέργειας, ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών.

Η Νορβηγία συμφώνησε να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου
Η ΕΕ και η Νορβηγία συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους στον τομέα της ενέργειας και η Νορβηγία να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στην ΕΕ.

Στις δέκα καλύτερες παραλιακές πόλεις του κόσμου η Λεμεσός
Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η Βαλένθια της Ισπανίας, Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και Λεμεσός της Κύπρου φιγουράρουν στις δέκα πρώτες θέσεις ως οι καλύτερες παραλιακές πόλεις.