Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Αναστασία Βαρσαμοπούλου

Είμαι εδώ για σένα που χρειάζεσαι ένα εξειδικευμένο χέρι να σε στηρίξει
και να αποκαταστήσει την ψυχική σου ευεξία
σε περιμένω...

Πρωτοφανές κύμα καύσωνα στη Γαλλία
Πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει τη Γαλλία και την Ισπανία, με τις Αρχές να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Η μετεωρολογική υπηρεσία Meteo France δήλωσε ότι είναι η πρωιμότερη καυτή περίοδος που έχει πλήξει ποτέ τη χώρα, επιδεινώνοντας την ξηρασία που προκλήθηκε από έναν ασυνήθιστα ξηρό χειμώνα και άνοιξη και αυξάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιών.

Ιταλία: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο
Η κυβέρνηση της Ρώμης είναι έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε ό,τι αφορά τις παροχές φυσικού αερίου στην Ιταλία, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης της χώρας

Μπαίνει στο Ευρώ η Κροατία από την 1η Ιανουαρίου 2023
Tο Eurogroup ενέκρινε σύσταση των κρατών μελών της ζώνης του ευρώ προς το Συμβούλιο με τους υπουργούς να συμφωνούν με τη θετική αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την εκπλήρωση των κριτηρίων σύγκλισης από την Κροατία.

Η Σλοβενία θα γκρεμίσει τον φράχτη στα σύνορα με την Κροατία
Η νέα κυβέρνηση της Σλοβενίας δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του έτους θα γκρεμίσει τον αμφιλεγόμενο φράχτη κατά μήκος των συνόρων της χώρας με την Κροατία.

Εσθονία: Υψωσε τείχος στα σύνορά της με τη Ρωσία
Ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα του τείχους που κατασκευάζει η Εσθονία στα σύνορά της με τη Ρωσία, σύμφωνα με την αστυνομία και τη συνοριοφυλακή της Βαλτικής χώρας.

Ζητούνται άτομα από ελληνικό συνεργείο καθαρισμού στο Αμβούργο
Ελληνική εταιρεία (συνεργείο καθαρισμού) στο Αμβούργο ζητά προσωπικό για πλήρη απασχόληση ή Teilzeit.
Πρόκειται για καθαρισμό γραφεία, ξενοδοχεία, σκάλες κ.λ.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 017636783534

Εγγραφές στα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Αμβούργου
Ανακοίνωση εγγραφών για το σχολικό έτος 2022-23
Σας ενημερώνουμε ότι τα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Αμβούργου, αποτελώντας θεσμό της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης και υπό την εποπτεία και ενίσχυση του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, λειτουργούν καθημερινά προσφέροντας μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού.

Πρόσληψη Φύλακα Θυρωρού στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Αρμενία
Η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ερεβάν, προκυρύσσει μια θέση Φύλακα Θυρωρού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ), διάρκειας δύο (2) ετών.

Ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Μπραουνσβαιγκ
Τη Δευτέρα 20.06.22 ώρα 18:00 με 21:00 θα είμαστε πάλι ανοικτά! Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε μαζί μας θέματα που αφορούν την ζωή στη Γερμανία και την προσαρμογή στις συνθήκες και στο πλαίσιο διαβίωσης. Το μέλος του ΔΣ κυρία Βάσω Παυλίδου ειδικη στα θέματα Migration θα είναι εκεί να απαντήσει τυχών ερωτήσεις σας. Ελάτε να μας πείτε τα προβλήματα σας στη δουλειά σας, στην εκμάθηση γερμανικών, στις επαφές με το γερμανικό δημόσιο, γερμανικό σχολείο, ελληνικό σχολείο κλπ. Η ελληνική κοινότητα είναι εδώ για να σας υποστηρίξει και να σας συμβουλεύσει.
6

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του ελληνικού συλλόγου Bodenseekreis
Την προσεχή Κυριακή στις 19.06.2022 και από τις 14:00-18:00 στο γραφείο του συλλόγου μας και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ελληνικού πολιτιστικού συλλόγου της Μποντενζεκράις και επίσης

Ξεκινούν ξανά οι δραστηριότητες της Ελληνικής Κοινότητας Δρέσδης
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από τόσο καιρό αναγκαστικής παύσης επανεκκινούμε τις δραστηριότητες της Κοινότητας μας!!!
Ξεκινάμε με την παιδική μουσική ομάδα και την ομάδα χορού.