Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Γερμανία: Θα πέσουν οι τιμές κατοικίας;
Μετά από πάνω από δέκα χρόνια οικοδομικού οργασμού στη Γερμανία και τεράστιας αύξησης των τιμών, φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα για μια τομή στην αγορά κατοικίας.

Κόροναϊός: Γερμανία και Αυστρία προετοιμάζονται για νέο κύμα τον Σεπτέμβριο
Σχέδιο προετοιμασίας για ενδεχόμενο νέο κύμα κοροναϊού το φθινόπωρο προωθεί ο υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ, ο οποίος πάντως θεωρεί το «μεσαίο» σενάριο μιας «όχι ιδιαίτερα επικίνδυνης παραλλαγής», ως επικρατέστερο, ενώ αναμένει τα «προσαρμοσμένα» εμβόλια το νωρίτερο τον Σεπτέμβριο.

Η Νέα Ζηλανδία θέλει να φορολογήσει το ρέψιμο των αγελάδων !
Οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσαν νομοσχέδιο το οποίο έχει στόχο να φορολογήσει τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου που προέρχονται από την κτηνοτροφία, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κύρια πηγή τους για τη χώρα: το ρέψιμο των προβάτων και των βοοειδών.

Γερμανία: Σοβαρά προβλήματα αναμένονται στα αεροδρόμιαΣοβαρά προβλήματα στα αεροπορικά ταξίδια αναμένονται εντός του καλοκαιριού στη Γερμανία, εκτιμά ο υπουργός Μεταφορών Φολκερ Βίσινγκ και κάνει λόγο για «τεράστια πρόκληση για όλους». «Χαοτική» προβλέπει ότι θα είναι η κατάσταση η αντιπρόεδρος της συνδικαλιστικής οργάνωσης Ver.di. Κριστίνε Μπέλε.