Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Σε ρούβλια πλήρωσε το φυσικό αέριο η Γερμανία
Η εταιρεία Uniper, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ρωσικού φυσικού αερίου στη Γερμανία, ολοκλήρωσε την πρώτη πληρωμή σύμφωνα με την απαίτηση της Μόσχας, προκειμένου να διασφαλίσει τη συνέχιση της ροής φυσικού αερίου που είναι κρίσιμη για τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης.

Κολωνία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά
Μια πρωτοφανής υπόθεση

Ενημερωτική Online Εκδήλωση για τους Έλληνες εργαζομένους, μισθωτούς Γερμανίας
Η Ομάδα "Ελληνική Παρέα της Γερμανίας" σε συνεργασία με την Οικονομικό-Επενδυτικό- Ασφαλιστικό Σύμβουλο και Δικηγόρο, Εβίτα Μανούδη, σας προσκαλούν στην Ενημερωτική Online Εκδήλωση στις 12.06.22, 11.00 π.μ. μέσω της πλατφόρμας Ζoom (link παρακάτω).

Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη
Ο Υπουργός Εξωτερικών πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με: Δρ. Bisera Turković (Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών και Υπουργός Εξωτερικών), Zoran Tegeltija (Πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών), Šefik Džaferović, Željko Komšić και Milorad Dodik (μέλη του Συλλογικού Προεδρείου), Josip Brkić (Υφυπουργός Εξωτερικών) και Benjamina Karić (Δήμαρχος του Σεράγεβο).

Το ελληνικό σχολείο Ροΐτλινγκεν ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο "Cents for help e.V "
Αγαπητά μέλη, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του Ελληνικού σχολείου & νηπιαγωγείου Ροΐτλινγκεν θα θέλαμε μέσω τις σελίδας μας να συγχαρούμε για το έργο που επιτελεί αλλά και να ευχαριστήσουμε δημόσια τον σύλλογο "Cents for help e.V " ( www.centsforhelp.de ) για την οικονομική ενίσχυση ως προς τον σύλλογό μας, συγκεκριμένα για την αντικατάσταση επίπλων και παιχνιδιών του νηπιαγωγείου μας.
Εκ μέρους του συλλόγου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!