Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Το Trio Bambini Mykonos ανοίγει στο Κατάρ και προσφέρει χειροποίητο παγωτο !
Η επιχείρηση Trio Bambini Mykonos ανοίγει τις πύλες της αυτή την Παρασκευή στο Place Vendome Mall στο Lousail και υποδέχεται ολους τους Ελληνες που ζουν και εργάζονται στο Καταρ προσφέροντας σας χειροποίητο παγωτο!@triobambini.qa
Η παρουσία σας θα είναι ανεκτίμητη!

Η αγάπη για την Ελλάδα ξεχειλίζει στην ελληνική κοινότητα της Βολιβίας

Η αγάπη για την Ελλάδα ξεχειλίζει στην ελληνική κοινότητα της Βολιβίας. Κατά την επίσκεψη μου στη χώρα των Άνδεων συναντήθηκα με μέλη της ελληνικής κοινότητας στη Λα Πας, σε υψόμετρο περίπου 4.000 μέτρα, και συζητήσαμε για τις δραστηριότητες τους,

Επίσκεψη Γερμανίδας Γενικής Προξένου στο Δήμο Κιλκίς
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα η Γενική Πρόξενος

της Γερμανίας Σίβυλλα Μπέντικ συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του παραρτήματος Βορείου Ελλάδας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Γιώργο Θεοδωράκη.

Τέξας: 18χρονος σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους, κυρίως παιδιά σε σχολείο
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας 18χρονος εισέβαλε οπλισμένος σε δημοτικό σχολείο και έσπειρε τον θάνατο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Το "Fagan fragment" μένει για πάντα στην Ελλάδα
Ένα μαρμάρινο θραύσμα του ναού του Παρθενώνα -το λεγόμενο «θραύσμα Fagan» - που δανείστηκε η Ιταλία από την Αθήνα, μπορεί να μείνει για πάντα στην Ελλάδα.

Γενεύη: Σύσταση ελληνικής ομάδας yoga
Γεια σας !
Είμαι στη Γενευη τους τελευταίους 6 μήνες και έχω επιθυμήσει την επικοινωνία μέσω της ελληνικής γλώσσας ! Μεγάλη μου επιθυμία λοιπόν είναι να οργανώσω ένα ομαδικό μάθημα yoga στη γλώσσα μας που τόσο πολύ αγαπώ !

Η Σουηδία επέστρεψε στην Ελλάδα χρυσό σφραγιστικό μυκηναϊκό δαχτυλίδι 3000 χρόνων
Σε μία συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου στους χώρους του Ιδρύματος Νόμπελ, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νόμπελ Vidar Helgesen παρέδωσε στις εκπρόσωπους του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίες ΄Ελενα Βλαχογιάννη (Προϊσταμένη του Τμήματος Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών, ΥΠΠΟ)