Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Λευκή σημαία ύψωσαν οι Ουκρανοί στο Azovstal
Ο ρωσικός στρατός διαπραγματεύεται με τους Ουκρανούς στρατιώτες που βρίσκονται ακόμη στο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal, στη Μαριούπολη, ανακοίνωσε η Μόσχα. Εννέα Ουκρανοί στρατιωτικοί βγήκαν από το εργοστάσιο κρατώντας λευκή σημαία.

Αλεξανδρούπολη:40χρονος άστεγος έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια και ....διαμελίστηκε
Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άστεγος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Γερμανία:Πωλείται ελληνικό εστιατόριο 35 ετών στο Duisburg Walsum
Πωλείται εστιατόριο μέτα απο 35 χρονια εργασίας στο Duisburg Walsum 140 θέσεων λόγο σύνταξης. Με σταθερο πελατολόγιο τηλ: 01722519304Δημήτρης

Τρίτη ακριβότερη χώρα στη βενζίνη η Ελλάδα -5η η Γερμανία
Η Ελλάδα είναι η 3η ακριβότερη χώρα ανάμεσα σε 27 χώρες.με τις υψηλότερες τιμές βενζίνης στην Ευρώπη....
Στα νέα στοιχεία που εξέδωσε η Ε.Ε., η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα αυξήθηκε στα 2,171 ευρώ/λίτρο από 2,107 ευρώ/λίτρο που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, ξεπερνώντας έτσι την Ολλανδία και τοποθετώντας τη χώρα μας στην 3η θέση ανάμεσα στις ακριβότερες χώρες της.

Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ Σουηδία και Φινλανδία
Μετά από δεκαετίες ουδετερότητας και μεσολαβήσεων για επιδίωξη ειρήνης σε πολλές κρίσεις στον κόσμο, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία πριν από 81 μέρες άλλαξε άρδην τη στάση της Φινλανδίας και της Σουηδίας, φέρνοντας αυτές τις δύο χώρες ένα βήμα πριν από την ένταξη στο ΝΑΤΟ.