Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ζυρίχη: Ζητείται άμεσα οδηγός για μικρά βανακια και ηλεκτρικά τρίκυκλα
Ζητείται άμεσα οδηγός για μικρά βανακια και ηλεκτρικά τρίκυκλα σε εταιρία παροχής υπηρεσιών σε ηλεκτρικα πατίνια στη Ζυριχη. Απαραίτητα τα διπλώματα οδήγησης Α1 και Β καθώς και άδεια παραμονής.Απασχόληση 100%
Για λόγους διαχείρισης παρακαλώ,
στείλτε βιογραφικό στο hr@leafer.ch , η
τηλέφωνο στο 0789596009 καθημερινά 17:00-19:00
Ελλάδα: Τέλος τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης από 1η Μαΐου
Aποδεκτή έγινε η εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή από 1ης Μαΐου των πιστοποιητικών εμβολιασμού (Covid pass) για την είσοδο πολιτών της χώρας.

Βερολίνο: Ζητείται βοηθός ιατρού για πλήρη απασχόληση
Ζητείται βοηθός ιατρού (Mfa) για πλήρη απασχόληση στο ιατρείο της Γυναικολόγου κυρίας Γεωργίας Δραγάνη στο MACH160 για
Υποδοχή και εξυπηρέτηση ασθενών
Διαχείριση τηλεφωνικών γραμμών
Διεκπεραίωση αλληλογραφίας

Διήμερο αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό στο Όσλο, 7 & 8 Μαΐου
Στα πλαίσια του ποιμαντικού ενδιαφέροντος της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας και προσωπικώς του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας κ. Κλεόπα για τους Ουκρανούς αδελφούς μας, οι οποίοι δοκιμάζονται εξαιτίας του πολέμου στην χώρα τους,

Η Ινδονησία απαγόρευσε όλες τις εξαγωγές φοινικέλαιου
Η Ινδονησία, η μεγαλύτερη παραγωγός φοινικέλαιου παγκοσμίως, άρχισε να εφαρμόζει από σήμερα πλήρες εμπάργκο στις εξαγωγές του προϊόντος αυτού, ένα μέτρο που κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο την αγορά φυτικών ελαίων.

Ελβετία: Τα κρούσματα ιλαράς αυξήθηκαν κατά 79%
Τα κρούσματα ιλαράς αυξήθηκαν κατά σχεδόν 80% σε όλον τον κόσμο κατά τους δύο πρώτους μήνες του έτους, όπως ανακοίνωσαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Unicef.

Κατασχέθηκαν 31 τόνοι κάνναβης στο Μαρόκο
Η μαροκινή αστυνομία ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης την κατάσχεση ποσότητας «ρεκόρ» 31 τόνων κάνναβης σε αποθήκη κοντά στην Ταγγέρη, στο βόρειο τμήμα του βασιλείου, και τη σύλληψη υπόπτου.

Χωρίς διαδίκτυο μεγάλες πόλεις στη Γαλλία
Κακόβουλες ενέργειες πρωτοφανούς εύρους στο εθνικό δίκτυο οπτικών ινών στη Γαλλία προκάλεσαν καθυστερήσεις και διακοπές πρόσβασης στο διαδίκτυο, κυρίως σε μεγάλες πόλεις στο ανατολικό τμήμα της χώρας.