Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Βρετανία: Πάνω από 50 πρόστιμα για τα κορονοπάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ
Περισσότερα από 50 πρόστιμα είναι έτοιμη να επικυρώσει η αστυνομία για το partygate, το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι στην Ντάουνιγκ Στριτ, την πρωθυπουργική κατοικία διοργανώνονταν πάρτι εν μέσω πανδημίας και την ώρα που όλη η χώρα βρισκόταν υπό αυστηρό lockdown.

Νέο φάρμακο μειώνει κατά 55% τους θανάτους από Covid-19
Ένα νέο φάρμακο, το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και έχει δοκιμαστεί κλινικά στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες όπως Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, Κολομβία, Βουλγαρία, μείωσε τουλάχιστον στο μισό (55%) τους θανάτους των νοσηλευομένων ασθενών με Covid-19 που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Μαθητής από τη Ναύπακτο έγινε δεκτός στο Χάρβαρντ με πλήρη υποτροφία!
Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο ο 17χρονος μαθητής της Γ' λυκείου Κωνσταντίνος Μαλιάρης συμπλήρωνε αιτήσεις για να γίνει δεκτός σε κάποιο αμερικανικό πανεπιστήμιο, είχε μέσα του την ελπίδα πως η απάντηση σε κάποια απ' αυτές θα ήταν θετική.

Βρετανία: Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων ελλείψει προσωπικού
Δεκάδες πτήσεις στη Βρετανία ακυρώθηκαν τη Δευτέρα καθώς οι αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ελλείψεις προσωπικού.

Η British Airways ακύρωσε τουλάχιστον 64 εσωτερικές ή ευρωπαϊκές πτήσεις προς ή από το Χίθροου.

Λίβανος: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες σε έκρηξη
Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε κέντρο προσκόπων που συνδέεται με το Κίνημα Άμαλ, πολιτικό βραχίονα της σιιτικής παράταξης Χεζμπολάχ.

Αποθέματα φυσικού αερίου 70-90 τρισ. σε Ιόνιο και Κρήτη
Σημαντικά οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη θα εξασφάλιζε η Ελλάδα σε περίπτωση ανακάλυψης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, σύμφωνα με το ΙΕΝΕ.