Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Μεγάλη Βρετανία: Νοσοκόμα κέρδισε βίλα 3 εκατομμυρίων
Τεράστια τύχη είχε η Κάθριν Καργουαντίν, νοσοκόμα για το βρετανικό σύστημα υγείας, η οποία αγόρασε ένα λαχείο για 20 λίρες και κέρδισε μια πανάκριβη βίλα αξίας 3 εκατ. λιρών.

«Ξύπνησαν» το Τσέρνομπιλ οι Ρώσοι και ο εφιάλτης επιστρέφει
Ο τρόμος επιστρέφει. Οι Ρώσοι «ταρακούνησαν» το Τσέρνομπιλ κι έβγαλαν στην επιφάνεια τη θανατηφόρα ραδιενέργεια από το Κόκκινο Δάσος. Ο Πέτρο Κοτίν, επικεφαλής της κρατικής εταιρείας πυρηνικής ενέργειας της Ουκρανίας Energoatom,

Οι Γερμανοί βουλευτές ψήφισαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού
Μετά από δύο χρόνια πανδημίας η γερμανική βουλή ψήφισε την Πέμπτη κατά της καθιέρωσης υποχρεωτικού εμβολιασμού στη χώρα, μετά από μακρές διαβουλεύσεις κι έναν έντονο κοινωνικό διάλογο περί υποχρεωτικότητας ή μη του εμβολιασμού.

Φυσικό αέριο στην ΕΕ από Ισραήλ
Πρόκριμα στην εξαγωγή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Αιγύπτου φαίνεται να δίνει το Ισραήλ, καθώς η υπουργός ενέργειας της χώρας Κανίρ Ελχαράρ επιβεβαίωσε ότι από τον Σεπτέμβριο θα μπορεί το Ισραήλ να τροφοδοτήσει την ΕΕ με μεγάλη ποσότητα φυσικού αερίου.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Επιτέλους κόλλησα κορωνοϊό – Είμαι καπνιστής και ανεμβολίαστος
Γνωστό δια μέσου των social media έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος το γεγονός ότι κόλλησε κορονοϊό. Με αναρτήσεις του δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι ανεμβολίαστος, αλλά και καπνιστής, εκδηλώνοντας την αντίθεσή του για την καμπάνια που έχει γίνει μέχρι τώρα για τα ωφέλη του εμβολίου.