Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Σε ποιες χώρες της Ευρώπης μπορείτε να ταξιδέψετε ακόμη και ανεμβολίαστοι




Παρότι η πανδημία εξακολουθεί να πλήττει πολλές χώρες, κάποιες αποφασίζουν την άρση των περιορισμών εν όψει θέρους.

Σε μια εποχή που πολλοί πολίτες μεριμνούν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαλλάσσονται πλήρως από τους περιορισμούς της Covid-19.

Ακόμη μια μάχη για τη Μαρία στη Γερμανία






Για ακόμη ένα μεγάλο αγώνα στη ζωή της πέταξε για Γερμανία η Μαρία Μάρκου, η οποία φορώντας το χαμόγελό της, είναι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά

Διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για την Ειρήνη, Ολυμπιακός – Σαχτάρ Ντόνετσκ




Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports2 καθώς και μέσω του WEB TV του novasports.gr και το κανάλι του novasports στο YouTube,

Αναστασιάδης: Μας ενοχλεί που ο Ζελένσκι δεν αναφέρθηκε στο 1974




Ολοκληρώνοντας χθες, την ομιλία του ο Ζελένσκι -κατά τη διάρκεια της οποία δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο- τον λόγο πήρε η πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Απαγόρευση εισαγωγής άνθρακα από τη Ρωσία αποφάσισε η ΕΕ




Το Συμβούλιο των Υπουργών της ΕΕ αποφάσισε την επιβολή στη Ρωσία πέμπτου πακέτου οικονομικών και ατομικών κυρώσεων.


Το συμφωνηθέν πακέτο περιλαμβάνει σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην ενίσχυση της πίεσης στη ρωσική κυβέρνηση και την οικονομία και στον περιορισμό των πόρων του Κρεμλίνου για την επίθεση.

Συνάντηση Γ. Χρυσουλάκη με Ελληνική Κοινότητα Σαντιάγο




Εξαιρετικά εποικοδομητική ήταν η διαδικτυακή συνάντηση που είχε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, με το Προεδρείο και τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Σαντιάγο Χιλής - στο πλαίσιο της προσπάθειάς να δημιουργηθούν δίκτυα επικοινωνίας και συνεργασίας με τη νέα γενιά των Ομογενών από όλο τον κόσμο.