Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Γερμανία: Εγκαταλείπεται η προσπάθεια θέσπισης υποχρεωτικού εμβολιασμού ;
Η προοπτική εισαγωγής υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους πολίτες άνω των 18 ετών φαίνεται ότι εγκαταλείπεται, λόγω των μικρών πιθανοτήτων να υπερψηφιστεί από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

«Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια και για το οποίο έχει συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το 9χρονο κορίτσι πέθανε από χορήγηση μεγάλης ποσότητας Κεταμίνης. Το ερώτημα στα χείλη όλων είναι πως προμηθεύτηκε η 33χρονη την εν λόγω ουσία.

Η 33χρονη μητέρα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, αναζητούσε στο Google «ουσίες που σκοτώνουν».
in.gr

Οι Τούρκοι επιμένουν στην αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών
Δεν λένε να σταματήσουν το αφήγημα της αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, οι Τούρκοι.

Μάλιστα η τουρκική κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να μιλά για 423 παραβιάσεις στο ελληνικό έδαφος, με μέσα του Ναυτικού και της Αεροπορίας, για παράνομες επισκέψεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας και άλλων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά και για αποστρατιωτικοποίησή τους.

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Παρισιού
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο Παρίσι, σε κεντρικό σημείο της γαλλικής πρωτεύουσς κοντά στην Παναγία των Παρισίων. Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το σημείο ένω ένα λεωφορείο φαίνεται να έχει τυλιχτεί στις φλογές.

Λονδίνο: Συναγερμός στην Oxford Street από διαρροή αερίου
Συναγερμός έχει σημάνει σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Λονδίνου, την Oxford Street λόγω διαρροής αερίου. Η μητροπολιτική αστυνομία έδωσε εντολή για εκκένωση καταστημάτων, ενώ έχουν κλείσει δρόμοι γύρω από την περιοχή του Soho.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ιατρικό λάθος ο θάνατος της Τζωρτζίνας»Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.