Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Γενεύη: Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Αγαπητά μέλη, συμπατριώτες και φίλοι,
Επί τη ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, σας υπενθυμίζουμε τις προσκλήσεις για τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Υπερηχητικοί ρώσικοι πύραυλοι που υπερνικούν τα συστήματα αεράμυνας ;
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι στην επίτευξη των αρχικών τους στόχων στην Ουκρανία, φαίνεται πως τους ωθούν στη χρήση περισσότερο εξελιγμένων οπλικών συστημάτων για να πλήξουν σημεία στα ουκρανικά εδάφη.

Ουκρανία: Η κίνηση που θα πυροδοτήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Ο πόλεμος στην Ουκρανία και το όνειρο του Ζελένσκι “να κλείσει τους ουρανούς” φαίνεται πολύ μακρινό. Αν και η Δύση έχει λάβει αναφανδόν μία θέση κατά της Ρωσίας γνωρίζει πως αν κάνει τελικά την no flight zone αυτό θα σήμαινε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Γερμανία: Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της
«Ένας θάνατος βρέφους μπορεί να συμβεί. Δεύτερος θάνατος βρέφους είναι εξαιρετικά ύποπτος αλλά ο τρίτος είναι απόδειξη ανθρωποκτονίας» τόνισε ο καθηγητής Ράινχαρντ Μπετμάγιερ, όπως μεταδίδει το MEGA.

Γερμανία: Αίρονται τα περισσότερα μέτρα κατά του κορονοιού
Το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας αποφάσισε να άρει τα περισσότερα μέτρα απαγορεύσεις κατά του κορονοιού.


Συγκεκριμένα αποφάσισε την τροποποίηση της νομοθεσίας περί προστασίας από λοιμώξεις, αίροντας τα περισσότερα από τα μέτρα περιορισμού

«Χρυσός» ο Μ.Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να φύγει με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο Βελιγράδι της Σερβίας με το οποίο ταυτόχρονα έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού καθώς στο δεύτερο άλμα του έφτασε τα 8.55μ και έγινε ο τρίτος κορυφαίος Ευρωπαίος όλων των εποχών αλλά και ο 6ος στον κόσμο.