Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Η Ελληνική Πρεσβεία στην Φιλανθρωπική Αγορά του Μαυροβουνίου
Η Πρεσβεία έλαβε μέρος, και εφέτος, στην Φιλανθρωπική Αγορά των Πρεσβειών, την οποίαν διοργάνωσε ο Διεθνής Σύλλογος Κυριών Μαυροβουνίου. Η εφετινή εκδήλωση αποτελεί την 14η, κατά σειρά, και έχει καταστεί θεσμός για την φιλανθρωπική δραστηριότητα των διπλωματικών αποστολών που εδρεύουν στην Ποντγκόριτσα, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Η Ελληνική Πρεσβεία συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων, όσον αφορά στο ύψος του ποσού που συγκεντρώνεται και παραδίδεται στον εν λόγω Σύλλογο, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στα τρόφιμα που δωρίθηκαν συγκαταλέγονται μεγάλες ποσότητες εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες ψαριών από τις ελληνικές θάλασσες, και εδώδιμα της γνωστής και στην αγορά του Μαυροβουνίου ελληνικής μάρκας "7Days". Τα προϊόντα ήλθαν όλα από την Ελλάδα, και αγοράσθηκαν με χορηγίες της εταιρείας "Jugopetrol", των γνωστών πρατηρίων καυσίμων ΕΚΟ, της “Energean” και της “Adriatic Properties”.

Η Πρεσβεία δράττεται της ευκαιρίας να ευχηθεί σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά, και υγεία σε όλους, Έλληνες και Μαυροβούνιους, για το νέον έτος 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου