Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Εξερράγη στο Βερολίνο το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο στον κόσμο
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο το πρωί της Παρασκευής, όταν ένα τεράστιο ενυδρείο… εξερράγη, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν 100 πυροσβέστες.

«Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από θραύσματα υαλοπινάκων, είναι τεράστια η ζημιά», ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου στο Twitter. «Το ενυδρείο υπέστη ζημιές, υπάρχει διαρροή νερού. Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη προς το παρόν», είχε γράψει νωρίτερα η πυροσβεστική υπηρεσία της γερμανικής πρωτεύουσας στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.REUTERS/Michele TantussiREUTERS/Michele Tantussi

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ανεξάρτητο, κυλινδρικό ενυδρείο στον κόσμο, με ύψος 16 μέτρα, το οποίο και περιείχε ένα εκατομμύριο λίτρα νερού και 1.500 εξωτικά ψάρια. Βρίσκεται στο συγκρότημα DomAquaree, το οποίο περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο Radisson, ένα μουσείο, καταστήματα και εστιατόρια.

Ένοικοι του ξενοδοχείου ανήρτησαν βίντεο με τις τεράστιες υλικές ζημιές και τη διαρροή νερού να συνεχίζεται αρκετή ώρα μετά την έκρηξη.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου