Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Γερμανία: Διάσημος σεφ στους συλληφθέντες που ετοίμαζαν πραξικόπημα
Ένας από τους διασημότερους σεφ της Αυστρίας συμπεριλαμβάνεται στα πρόσωπα που σχεδίαζαν την ανατροπή του πολιτεύματος στην Γερμανία.

Πρόκειται για τον «σταρ σεφ» της Γερμανίας Φρανκ Χέπνερ ο οποίος συνελήφθη σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, μαζί με δεκάδες άλλα άτομα που ετοίμαζαν πραξικόπημα.


Ο «Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας», όπως έχει χαρακτηριστεί, είχε αναλάβει στην οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ», να σιτίσει προμηθεύει τις καντίνες του «στρατιωτικού βραχίονα» της ομάδας, αλλά και του «νέου» Ράιχ.


Ο Αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse, στο Κίτσμπιουελ και, όπως διέρρευσε, πρόσφατα είχε αγοράσει τροχόσπιτο, γεννήτρια, μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα.

Άλλη Βαυαρική εφημερίδα η Kronen Zeitung αναφέρει ότι ο κ. Χέπνερ, από κοινού με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί, θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας κυλικείων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση των «στρατιωτών».

Η σύλληψη του διάσημου σεφ έγινε στο Κίτσμπιουελ του Τιρόλου, όπου εργαζόταν περιστασιακά ως προσκεκλημένος πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η σύλληψη του Φρανκ Χέπνερ έλαβε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στον ταμπλόιντ Τύπο της Γερμανίας, της Αυστρίας, αλλά και της Ισπανίας, καθώς σύντροφος της κόρης του σεφ, της Σαλιμάρ Χέπνερ, είναι ο Ντάβιντ Αλάμπα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστρίας, πρώην παίχτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.
vradini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου