Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Τουρκία-: Ιμάμης πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με 29χρονο
Μια φρικτή και απίστευτη υπόθεση με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι και δράστες τον Ιμάμη πατέρα της αλλά και τον κακοποιητή της τον οποίο υποχρεώθηκε να παντρευτεί αποκαλύπτεται στην Τουρκία.

Ο Γιουσούφ Ζιγιά Γκιουμουσέλ, αρχηγός της ισλαμικής σέκτας «Ισμαίλαγά» πάντρεψε την κόρη του πριν αρκετά χρόνια και όταν αυτή ήταν μόλις 6 ετών με έναν άνδρα 29 χρονών ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά αλλά και την χτυπούσε.


Η μήνυση για την απίστευτη αυτή υπόθεση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τον πολιτικό κόσμο της Τουρκίας, υποβλήθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια με το ενήλικο πλέον κορίτσι να καταγγέλλει ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.


Πριν από δέκα χρόνια και ενώ το κορίτσι ήταν 14χρόνων είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας ανωμαλίας του κύκλου της με τον γιατρό που την εξέτασε να καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση, με την έρευνα να σταματά, καθώς δεν υπήρχαν περιθώρια για δίωξη.

Μόλις φέτος η εισαγγελέας απεφάνθη ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση και ότι το αδίκημα έχει διαπραχθεί επανειλημμένα.

Από την πλευρά των γονιών του 22χρονου σήμερα κοριτσιού υπήρξε αντίδραση από την πλευρά της μητέρας του. Η σύζυγος του ιμάμη ήταν αντίθετη με τον γάμο της κόρης της σε αυτή την ηλικία. Ο πατέρας της όμως έστελνε την κόρη του στο διαμέρισμα του 29χρονου Καντίρ Ιστεκλί, όταν η γυναίκα του απουσίαζε από το σπίτι της.

Κάποια στιγμή και ενώ η κοπέλα κακοποιούνταν σεξουαλικά άκουσε μια ραδιοφωνική εκπομπή για τα νεαρά κορίτσια που παντρεύονται. Τότε συνειδητοποίησε ότι αυτό που είχε βιώσει δεν ήταν παιχνίδι (έτσι το χαρακτήριζε ο σύζυγός της) και ότι είχε υποστεί τη σεξουαλική κακοποίηση καθ’ όλη την παιδική της ηλικία.

Στην μήνυση που υπέβαλε πριν από δύο χρόνια κατέθεσε φωτογραφίες από το φερόμενο γάμο της, καθώς και φωτογραφίες με μώλωπες στο σώμα της και ηχογραφημένα ντοκουμέντα σχετικά με την κακοποίησή της. Οπως ανέφερε οι σεξουαλικές επιθέσεις του άντρα της ήταν συνεχείς.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας που παντρεύτηκε το εξάχρονο κορίτσι και κατηγορείται για βιασμό είναι ελεύθερος.

Ο Ομέρ Τσελίκ εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του τονίζοντας ότι παρακολουθούν το θέμα. «Η κακοποίηση παιδιών είναι ένα καταραμένο έγκλημα που δεν θα συγχωρεθεί ποτέ», είπε.
vradini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου