Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Φοιτητές δημιουργούν τουριστική επιχείρηση στη Σλοβακία
Προσκλητήριο σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να συμμετέχουν σε «χειμερινό σχολείο» που θα πραγματοποιηθεί στη Νίτρα της Σλοβακίας από 21 έως 28 Νοεμβρίου, απευθύνει η Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία Invest.

Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με συνομηλίκους τους από άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, με αντικείμενο τη δημιουργία ενός βιώσιμου σχεδίου μιας πραγματικής τουριστικής επιχείρησης σε αληθινές συνθήκες. Θα εξοικειωθούν με ζητήματα βιωσιμότητας, τόσο από την περιβαλλοντική όσο και από την οικονομική και κοινωνικο-πολιτιστική πλευρά του θέματος και ταυτόχρονα θα μάθουν για τη Σλοβακία, τον πολιτισμό, την κουζίνα, τη φιλοξενία και την περιφερειακή της ανάπτυξη.Όλες οι δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και της διαμονής, καλύπτονται από το πρόγραμμα Erasmus+ και το έργο Ιnvest.

Εγγραφές μέχρι 21/10/2022 στην online φόρμα εγγραφής: (https://www.invest-alliance.eu/en/Home/FormRegistration?code=3)

Για πληροφορίες ή ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή του Winter School για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βασίλη Κυριατζή (kyriatzis@uth.gr).


https://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου