Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Γερμανία: Καθηγήτρια σχεδίαζε να απαγάγει τον υπουργό Υγείας !
Η γερμανική αστυνομία στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο συνέλαβε την Πέμπτη μια 75χρονη γυναίκα που σχεδίαζε να απαγάγει τον υπουργό Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ και να ρίξει το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Γερμανίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου T-Online η γυναίκα ονομάζεται Elisabeth R., καθηγήτρια θεολογίας του Πανεπιστημίου του Μάιντς, η οποία έχει εργαστεί ως προτεστάντης πάστορας.


Ήταν ενεργό μέλος του μαχητικού κινήματος κατά των εμβολίων, το οποίο θεωρεί τον Λάουτερμπαχ υπεύθυνο για την προσέγγιση της χώρας απέναντι στο COVID-19 και τον βλέπει ως τον Νο1 εχθρό.

Τέσσερα άλλα μέλη μιας ομάδας με την ονομασία "United Patriots", της οποίας η Elisabeth R. είναι ηγέτης, έχουν επίσης συλληφθεί, σύμφωνα με τις αρχές. Της είχε ήδη αφαιρεθεί η σύνταξή της αφού είχε τραβήξει την προσοχή λόγω αντισυνταγματικών δηλώσεων πριν από χρόνια.

Η Elisabeth R. συμμετείχε στην προμήθεια όπλων και εκρηκτικών και είχε προτείνει συγκεκριμένες ημερομηνίες για την υλοποίηση του σχεδίου, δήλωσαν οι αρχές. Στόχος της ομάδας ήταν να υποκινήσει εμφύλιο πόλεμο στη Γερμανία και να αποκαταστήσει τη γερμανική αυτοκρατορία του 1871, πρόσθεσαν οι αρχές σύμφωνα με το Politico.

Πηγή: Politico

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου