Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Ιωάννα Φρέρη: Η Ελληνίδα που έζησε το μακελειό στο εμπορικό της Δανίας
Για άγνωστο λόγο όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Δανίας, ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης, προκαλώντας το θάνατο τριών ατόμων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, τρεις από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.


Η επίθεση έγινε την Κυριακή με τον 22χρονο να συλλαμβάνεται από την αστυνομία ως ύποπτος για την δολοφονική επίθεση στο εμπορικό πολυκατάστημα Fields, έξω από το κέντρο της πρωτεύουσας της Δανίας, χωρίς να προβάλλει αντίσταση.

Η αστυνομία ναι μεν είχε στα “αρχεία” της τον φερόμενο ως δράση, αλλά όχι για σημαντικές υποθέσεις. Ο νεαρός είχε στην κατοχή του τουφέκι και πυρομαχικά όταν συνελήφθη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24 μέσα στο εμπορικό κέντρο βρίσκονταν και μια Συριανή κοπέλα, η οποία εργάζεται σε 24ωρο Super Market μέσα στο εμπορικό κέντρο και εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μακελειό.

Η Ιωάννα Φρέρη γεννήθηκε στην Δανία όπου και διαμένει. Αυτό που συνέβη όμως , φαίνεται ότι δεν το περίμενε κανείς.

“Αν δείτε ειδήσεις μην ανησυχείτε. Είμαι καλά και ασφαλής είπε στους συγγενείς στη Σύρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ιωάννα Φρέρη, κατάφερε αρχικά να κρυφτεί την ώρα της ένοπλης επίθεσης και να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια. Εμείς επικοινωνήσαμε με την οικογένεια της και συγκεκριμένα με τον Πατέρα της Ιωάννας οποίος είναι από την περιοχή του Γαλησσά, μας επιβεβαίωσε ότι όντως βρισκόταν η Ιωάννα στο τόπο του μακελειού και ότι επικοινώνησε μαζί τους όταν συνελήφθη ο δράστης. Αυτό που θα πρέπει να αναφέρουμε και είναι το πιο σημαντικό είναι ότι η Ιωάννα είναι καλά στην υγεία της και δε χρειάζεται να ανησυχούν φίλοι και γνωστοί της.

https://cyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου