Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης Κύπριοι βουλευτές
Δεν έχει τέλος το χάος στις αερομεταφορές. Παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκονται οι Κύπριοι βουλευτές, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Κυριάκος Χατζηγιάννης και Χρίστος Σενέκης.
«Το απόλυτο χάος – Είμαστε παγιδευμένοι»

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε ανάρτηση της στο Twitter έγραψε «Καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης η πτήση μας ακυρώθηκε και πάλι! Χαμένες και οι βαλίτσες μας! Μην ανεβείτε σε αεροπλάνο! Όλη η αποστολή για την ΚΣ του ΟΑΣΕ βρισκόμαστε κυριολεκτικά παγιδευμένοι. Tο απολυτό χάος».
Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ανέφερε, σύμφωνα με το sigmalive, ότι αναχώρησαν από το αεροδρόμιο της Λάρνακας πριν από δύο μέρες, ενώ υπήρξε καθυστέρηση από την εταιρεία Lufthansa, με αποτέλεσμα να χάσουν την επόμενη πτήση. Σημείωσε ότι εξαφανίστηκαν οι βαλίτσες τους. «Είμαστε μόνο με τα ρούχα που φοράμε».
Ακυρώσεις πτήσεων

Η κ. Χαραλαμπίδου τόνισε ότι ακυρώθηκε και η σημερινή τους πτήση για το Μπέρμιγχαμ. «Η αποστολή αποτελείται από έξι άτομα και πηγαίνουμε για την ετήσια Σύνοδο του ΟΑΣΕ στο Μπέρμιγχαμ».

Επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάποιος για να μιλήσουν μαζί του. «Βρισκόμαστε ώρες στο αεροδρόμιο και μας περνούν συνεχώς από ελέγχους. Είναι απαθείς και ψυχροί. Είναι σαν να βρισκόμαστε σε τριτοκοσμική χώρα».

Ανέφερε ότι συνέχεια ακυρώνονται πτήσεις και δεν υπάρχει κάποιος για να βοηθήσει τον κόσμο. «Υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψουμε απόψε στις 10:00 αν δεν ακυρωθεί η πτήση».
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου