Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Σουηδία: Μετα το Γκέτεμποργκ και τη Στοκχόλμη οι ANTIQUE και στο Χέλσιμποργκ
Η Έλενα Παπαρίζου, η διεθνής Ελληνίδα pop star συναντήθηκε και ξανά επί σκηνής με τον Νίκο Παναγιωτίδη σε μια σειρά από sold out συναυλίες στη Σουηδία. Οι ANTIQUE εμφανίστηκαν και αποθεώθηκαν στο Γκέτεμποργκ στις 2 Ιουλίου και στην Στοκχόλμη στις 9 Ιουλίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ Vi som älskar 90-talet («We Who Love’s The 90’s») φέρνοντας «άρωμα Ελλάδας» στο σουηδικό κοινό.

Έκαναν τους χιλιάδες παρευρισκόμενους να τραγουδούν ασταμάτητα τα mega hits στη Σκανδιναβία “Opa Opa”, «Δυνατά Δυνατά», «Μέρα με τη Μέρα», “Die For You”, το ολοκαίνουργιο «Τι Τι» αλλά και το «My Number One» με το οποίο η Έλενα κέρδισε την Eurovision το 2005. Στο ίδιο φεστιβάλ εμφανίστηκαν και άλλοι αστέρες που μεσουράνησαν τη δεκαετία του 90’ στις σκανδιναβικές χώρες όπως οι Da Buzz, Dr Alban, E-Type, Coolio, Scooter, Antiloop, Las Ketchup κ.α.
Επόμενη -και τελευταία- στάση για τους ANTIQUE στη Σουηδία είναι το Χέλσινγκμποργκ στις 23 Ιουλίου, ενώ λίγες μέρες μετά η Έλενα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καλοκαιρινή της περιοδεία που ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία τον Ιούνιο, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να την απολαύσει και πάλι ζωντανά σε όλη τη χώρα.


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου