Σάββατο 16 Ιουλίου 2022
Χιλή: Ψάρεψαν τρομακτικό ψάρι 5 μέτρων που...φέρνει σεισμούς !
Όταν οι ψαράδες έβγαλαν από το καΐκι τους το τεράστιο απόκοσμο ψάρι που λέγεται «κουπί», στο λιμάνι της Αρίκα, της Χιλής οι περαστικοί στην προβλήτα το είδαν να κρέμεται, έκαναν τον σταυρό τους και κάποιες κινήσεις που χρησιμοποιούν για να ξορκίσουν το κακό και απομακρύνθηκαν.
Είναι ένα ψάρι που οι θρύλοι στη Χιλή λένε πως όταν εμφανιστεί προμηνύονται καταστροφές. Βέβαια είναι ένα σπάνιο άκακο ψάρι που ζει στα χίλια μέτρα, δεν ενοχλεί ποτέ τους ανθρώπους και τρέφεται μόνο με πλαγκτόν.
Το βίντεο με τους ψαράδες που ανεβάζουν το ψάρι με γερανό στην προβλήτα ανέβηκε στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες μόνο ώρες ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views.
Οι περισσότεροι που σχολίαζαν ήταν Χιλιανοί ενώ κάποιοι ανέφεραν ότι είναι ένα «ψάρι που φέρνει καταστροφές». Κάποιος έγραψε «Τα ψάρια αυτά ζουν στα βάθη του Ωκεανού, βγαίνουν στην επιφάνεια μόνο όταν κουνιούνται οι τεκτονικές πλάκες. Θα γίνει σύντομα μεγάλος σεισμός». Εκτός από το «γρουσούζικο» ψάρι οι τοπικοί θρύλοι λένε πως όποιος το ψαρέψει είναι καταραμένος.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου