Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Στις δέκα καλύτερες παραλιακές πόλεις του κόσμου η Λεμεσός
Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η Βαλένθια της Ισπανίας, Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και Λεμεσός της Κύπρου φιγουράρουν στις δέκα πρώτες θέσεις ως οι καλύτερες παραλιακές πόλεις.
Σύμφωνα με έρευνα της αυστραλιανής εταιρίας σύγκρισης ταξιδιωτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών Compare the Market, η Λεμεσός έχει την δεκάτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες παραλιακές πόλεις.
Η έρευνα αφορά 35 κύριες παραλιακές πόλεις του κόσμου και σε αυτήν λήφθηκαν υπόψη οι δραστηριότητες που κάποιος μπορεί να απολαύσει, ο αριθμός των εστιατορίων και των παραλιών, οι αναρτήσεις χρηστών του Instagram, η ασφάλεια και η μέση θερμοκρασία.
Στην πρώτη θέση κατατάσσεται το Ντουμπάι ακολουθεί η Βαλένθια της Ισπανίας, και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.
Η Λεμεσός φιγουράρει στην 10η θέση, με συνολική βαθμολογία 5,77 καταγράφοντας, μεταξύ άλλων, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Tripadvisor, εννέα παραλίες, 177 δραστηριότητες, 380 εστιατόρια, μέση ετήσια θερμοκρασία 18,7 βαθμούς Κελσίου, δείκτη ασφάλειας 67,37% και 1,7 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram, το χρόνο.
Σύμφωνα με την έρευνα, δημοφιλείς πόλεις βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις από τη Λεμεσό και αυτά είναι Ρίο Ντε Τζανέιρο, Κάννες, Βενετία, Λος Άντζελες Νάπολη και Αθήνα στην 27η θέση.


https://www.alphanews.live/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου