Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Αν γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτο
Ο πολιτικός της Ρωσικής Δούμας και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Andrey Gurulyov, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Channel 1 της Ρωσίας, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου».


Επιπλέον ανέφερε, πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο «αποκλεισμός» του Καλίνινγκραντ να οδηγήσει σε Παγκόσμιο Πόλεμο. «Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», δήλωσε ο Gurulyov. «Κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί, θα τους βλέπουμε όλους ως μέλη του ΝΑΤΟ», συνέχισε.

«Δεύτερον, θα μετριάσουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100% και τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί θα είναι το Λονδίνο», επεσήμανε, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως κάτι τέτοιο θα συμβεί επειδή «είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου