Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Σανγκάη: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο έπεσε από τον 3ο όροφο - Δύο νεκροί !
Η κινεζική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Nio ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα από τα οχήματά της έπεσε από τον τρίτο όροφο των κεντρικών της γραφείων στη Σαγκάη.
Ένα μέλος του προσωπικού και ένας συνεργάτης της εταιρείας έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.


Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη περίπου στις 17:20 τοπική ώρα, ανέφερε η εταιρεία. Οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους βρίσκονταν μέσα στο όχημα καθώς αυτό έπεσε από το κτίριο.

Η Nio ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε αμέσως έρευνα για το περιστατικό σε συνεργασία με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ασάφεια υπάρχει για τη χρήση του τρίτου ορόφου του κτιρίου από όπου έπεσε το αυτοκίνητο. Περιγράφεται ως εκθεσιακός χώρος, εγκατάσταση δοκιμών ή χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

"Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το τμήμα δημόσιας ασφάλειας για να ξεκινήσει η έρευνα και η ανάλυση των αιτιών του ατυχήματος. Με βάση την ανάλυση της κατάστασης, μπορούμε αρχικά να επιβεβαιώσουμε ότι επρόκειτο για ατύχημα που δεν προκλήθηκε από το όχημα".

"Αισθανόμαστε πολύ λυπημένοι για αυτό το ατύχημα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον συνάδελφό μας και τον συνεργάτη μας που έχασαν τη ζωή τους. Έχει συσταθεί ομάδα για να βοηθήσει τις οικογένειες", αναφέρεται επίσης.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου