Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Ρολόι Rollex που είχε κλαπεί στη Δανία βρέθηκε στην Αθήνα !
Ρολόι Rolex, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που είχε αφαιρεθεί μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας πριν από περίπου τεσσεράμισι χρόνια στην Κοπεγχάγη της Δανίας, βρέθηκε στην Αθήνα, από την Ασφάλεια Αττικής, μετά από συνεργασία με τις δανικές Αρχές.

Το ρολόι, αξίας 85.000 ευρώ, εντοπίστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας, που είχε παραδοθεί για επισκευή.

Όπως διαπιστώθηκε το είχε παραδώσει για επισκευή μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας στην αντιπροσωπία της εταιρείας στην Αθήνα, η οποία όμως -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- δεν εμπλέκεται στη ληστεία.

Η γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, βρέθηκε από τους αστυνομικούς και εξετάστηκε και όπως είπε αγόρασε το ρολόι στην Αλβανία, όπου το βρήκε σε πολύ φτηνή τιμή σε σχέση με την πραγματική του αξία.

Σημειώνεται ότι η ένοπλη ληστεία στην Κοπεγχάγη είχε διαπραχθεί σε κοσμηματοπωλείο, την 13-11-2017, από τρεις δράστες, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας.

Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις δανικές Αρχές, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να βρεθεί η πορεία που ακολούθησε μέχρι να το αγοράσει η 35χρονη, με την ελπίδα ότι μπορεί να εντοπιστούν ίχνη των δραστών της ληστείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κατασχέθηκε ρολόι μεγάλης αξίας προερχόμενο από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη Δανίας

Μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Δανικές Αρχές, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης εταιρείας, που είχε παραδοθεί για επισκευή, ρολόι αξίας -85.000- ευρώ.

Το κατασχεθέν ρολόι αποτελεί μέρος αφαιρεθέντων, μετά από ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε την 13-11-2017 σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη Δανίας, από τρεις δράστες.

Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις Δανικές Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου