Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Γενεύη: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, βραδιά με ελληνική μουσική και Κοκτέιλ Party τον Ιούνιο

 
Σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της τελευταίας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 28ης Μαρτίου 2022, και για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Γενεύης (ΣΕΓ):

- Πρόεδρος: Ευάγγελος Ιγγλέσης
- Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ Παπακωνσταντίνου
- Γραμματέας: Αικατερίνη Βασιλάκη
- Ταμίας: Δημήτριος Παραδείσης
- Μέλη: Γεωργία Αγγέλη, Άγγελος Γκομούζας, Χρυσούλα Συρέλλη
- Αναπληρωματικά μέλη: Ιωάννης Γκομούζας, Μαρία Σιακαντάρη

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε η έκθεση δραστηριοτήτων και ο οικονομικός απολογισμός για τα έτη 2019, 2020 και 2021, καθώς και η πρόταση για την Ένωση με την Ελληνική Κοινότητα Γενεύης. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε η εκλογή των ελεγκτών ταμείου -εξελέγησαν οι κυρίες Έφη Θεοχαροπούλου και Γρηγορία Αντωναράκη.

Πρόθεσή μας είναι να εργαστούμε με ομόνοια, όρεξη και ενθουσιασμό, με στόχο να υλοποιήσουμε την ένωση του Συλλόγου Ελλήνων Γενεύης με την Ελληνική Κοινότητα Γενεύης. Θα ακολουθήσει σύντομα και η πρόσκληση με την ημερήσια διάταξη της σχετικής έκτακτης Γ.Σ. (σας καλούμε να σημειώσετε την ημερομηνία: Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 στις 19:00 στο Σπίτι της Ελληνικής Κοινότητας Γενεύης).

Σε σχέση με τις προσεχείς εκδηλώσεις μας, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε:Σε μια βραδιά με ελληνική μουσική και άφθονη ρακή στο Εστιατόριο Khora την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στις 21:30. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Γενεύης και της Ελληνικής Κοινότητας Γενεύης. Σας περιμένουμε να περάσουμε παρέα μια όμορφη βραδιά! Κρατήσεις με e-mail το αργότερο μέχρι την Κυριακή 29/5 για τα μέλη μας, στο email: ioannis.gkomouzas@gmail.com (ισχύουν οι τιμές του εστιατορίου για το φαγητό και την κατανάλωση, το εστιατόριο θα προσφέρει δωρεάν ρακή στα μέλη και τους φίλους μας).
Στην προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στις 19:00 στον κινηματογράφο Cinelux, που διοργανώνεται από τη «Μέλισσα του Ελληνισμού» (αγορά εισιτηρίων online, είσοδος 20 CHF ενήλικες, 10 CHF ανήλικοι).
Στο Κοκτέιλ που θα διοργανωθεί στο Σπίτι της Ελληνικής Κοινότητας το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στις 19:00. Θα σας παρακαλούσαμε, για την καλύτερη διοργάνωση να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας μέσω email στο info@communaute-hellenique-geneve.ch ή στο info@genevagreeks.gr (είσοδος δωρεάν).Σας περιμένουμε όλες και όλους για να βρεθούμε και πάλι από κοντά!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Γενεύης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου