Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

H adidas αναζητά ελληνόφωνους για εργασία στην Πορτογαλία
Η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των αθλητικών ειδών adidas αναζητά ελληνόφωνους εργαζόμενους για να εργαστούν ως «Senior Specialist Customer Service» στα γραφεία της στο Πόρτο της Πορτογαλίας.


Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την ελληνική και την αγγλική γλώσσα, τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο.

Παράλληλα θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις για προγράμματα MS Office, SAP/CRM και Business Objects.

Όπως αναφέρει η adidas, το πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης δεν είναι υποχρεωτικό είναι όμως ένα «+συν» στο βιογραφικό. Οι υποψήφιοι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον τρία χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών, των πωλήσεων ή των logistics.Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό μισθό και παροχές, υβριδική εργασία και ευέλικτο ωράριο καθώς και κίνητρα «ισορροπίας» μεταξύ αθλητισμού και επαγγελματικής ζωής των εργαζομένων της. Παράλληλα, η adidas προσφέρει ένα διεθνές και ποικίλο εργασιακό περιβάλλον σε υπερσύγχρονα γραφεία στην Πορτογαλία.

Οι ελληνόφωνοι εργαζόμενοι που αναζητά η adidas για τα γραφεία της στην Πορτογαλία, θα έχουν ως αρμοδιότητες την παροχή υποστήριξης εξυπηρέτησης πελατών σε όλους τους εκχωρημένους πελάτες στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης. Παράλληλα, θα είναι υπεύθυνοι για την επικοινωνία με τους πελάτες μέσω όλων των σχετικών καναλιών επικοινωνίας (e-mail, εισιτήρια, τηλέφωνο) και παροχή πληροφοριών σχετικά με τις παραγγελίες ή άλλα αιτήματα.

Ακόμα θα είναι υπεύθυνοι για το βιβλίο παραγγελιών και θα πρέπει να καταγράφουν και διαχειρίζονται όλους τους τύπους παραγγελιών καθώς και τη διαχείριση των παραδόσεων και τη διεκπεραίωση επιστροφών και παραπόνων


Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι ως «Senior Specialist Customer Service» πρέπει να συνεργάζονται στενά με τα υπόλοιπα εσωτερικά και εξωτερικά τμήματα της εταιρείας προκειμένου να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις της θέσης.

Για να στείλετε το βιογραφικό σας στην adidas και να εργαστείτε στο Πόρτο της Πορτογαλίας, πατήστε ΕΔΩ.


https://www.proson.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου