Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Η Delta Airlines συνδέει αεροπορικά την Βοστώνη με την Αθήνα μετα από 25 χρόνια !
Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη τον Κυβερνήτη Michael Dukakis, τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Delta Airlines Chuck Imhof, τον Πρόεδρο Lew Evangelides και την CEO Lisa Wieland του αεροδρομίου της Βοστώνης (Massport), τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο, ταξιδιωτικούς φορείς και δεκάδες στελέχη του αεροδρομίου, της Delta Airlines και τα μέλη της task force του Γενικού Προξενείου (Στράτος Ευθυμίου, Marina Hatsopoulos, Nick Mitropoulos, Κατερίνα Μακατούνη, Stephanie Orphanos).
Γιορτάσαμε μαζί τη νέα πτήση της Delta Airlines που μετά από 25 χρόνια θα ξανασυνδέσει αεροπορικά τη Βοστώνη με την Αθήνα απευθείας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι απευθείας και τα δύο σκέλη της πτήσης, τόσο το σκέλος Αθηνά-Βοστώνη και όσο και το Βοστώνη-Αθήνα.
Η Delta Airlines παρουσίασε, χθες, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη τη νέα απευθείας πτήση που είναι αποτέλεσμα στρατηγικής εταιρικής της απόφασης, του επιτυχημένου ανοίγματος της Ελλάδας το περσινό καλοκαίρι, αλλά και τετράχρονης δουλειάς της εθελοντικής ομάδας εργασίας του Γενικού Προξενείου και συνεργασίας με τα αεροδρόμια της Βοστώνης και της Αθήνας στους τομείς, μεταξύ άλλων, της ανάλυσης δεδομένων, των δημοσίων σχέσεων, του marketing και της ανάπτυξης αερογραμμών.
Η προεργασία αυτή άνοιξε τα μάτια στον ιδιωτικό τομέα που είδε επιτέλους ότι το πάγιο αίτημα της διασποράς μας στη Βοστώνη παρουσίαζε και μία επιχειρηματική ευκαιρία, τη στιγμή που η Ελλάδα αναδεικνύεται σε κορυφαίο διεθνώς ταξιδιωτικό προορισμό.
Θερμές ευχαριστίες στα μέλη της task force του Γενικού Προξενείου, στα στελέχη του Massport και του αεροδρομίου Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, στη Delta Airlines και στη διασπορά μας για την πολύπλευρη στήριξή της.
Ευχόμαστε η πτήση αυτή που θα διευκολύνει τους ομογενείς μας να ταξιδέψουν στην πατρίδα και θα φέρει υψηλού εισοδήματος τουρίστες στην Ελλάδα να είναι καλοτάξιδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου