Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη δούλευε σε σούπερ μάρκετ στην Ισλανδία
Μια από τις πιο καταξιωμένες και επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Ρένα Μόρφη, η οποία έχει βρεθεί δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τις Βάσω Ζαγόρη, Claudia Delmer, Φώφη Ρούσου, Έλλη Πασπαλά και Νατάσα Φλουρή.

Πρωτοεμφανίστηκε τραγουδώντας στο πλάι του Φοίβου Δεληβοριά. Από τον Δεκέμβριο 2010, είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi.

Μαζί τους συμμετείχε σε Διεθνή Φεστιβάλ όπως το Lowlands – Ολλανδία (2012), το South by Southwest Festival – Αμερική (2013), το International Jazz Festival – Μοντρεάλ (2014) και το Sziget – Ουγγαρία (2012 , 2015). Έχουν πραγματοποιήσει 6 περιοδείες σε Κύπρο, Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Σκωτία, Νορβηγία, Δανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Η.Π.Α., Καναδά, Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία, Κίνα, Βόρεια Μακεδονία, Τουρκία και πολλές συναυλίες στην Ελλάδα.
Το επάγγελμα που έκανε η Ρένα Μόρφη όσο έμενε στην Ισλανδία

Μάλιστα, όσο βρισκόταν στην Ισλανδία, η Ρένα Μόρφη δούλευε σε σούπερ μάρκετ! «Έχω κάνει διάφορες δουλειές. Μου άρεσε πάντα να έχω τα δικά μου λεφτά για να μπορώ να κάνω ταξίδια. Όταν ήμουν στην Ισλανδία, δούλευα σε ένα σούπερ-μάρκετ, γιατί θέλαμε να γυρίσουμε την Ευρώπη», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στο oneman.gr η τραγουδίστρια.

https://www.youweekly.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου