Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Κατάρ: Δημιουργική Πασχαλινή Δράση για τα ελληνόπουλα της Ντόχας
Το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας της Ντόχας σε συνεργασία με το χώρο εστίασης και πώλησης τροφίμων &deli, Mediterranean Fusion προσκαλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα το "Δημιουργικό Πάσχα". Στόχος μας είναι, μέσα από μία δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα, τα παιδιά να έρθουν σε επαφή και να αγαπήσουν τα έθιμα του Ελληνορθόδοξου Πάσχα, ζυμώνοντας με κέφι τα Πασχαλινά κουλουράκια και διακοσμώντας με φαντασία τα Πασχαλινά αυγά!
Η εκδήλωση είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας &deli,Mediterranean Fusion ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στην Ελληνική κοινότητα που στήριξε το νέο ξεκίνημα της εταιρίας και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ταμείο του ΤΕΓ για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού του έργου.
Η δραστηριότητα αφορά σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις για την 22η Απριλίου 2022, ώρα έναρξης 6μμ και διάρκεια 90 λεπτά, στο χώρο του εστιατορίου, στο City Center Doha Μall, Level 1. Η τιμή του εισιτηρίου είναι QAR 80 και περιλαμβάνει παιδικό μενού και παιδικό πιστοποιητικό Ζαχαροπλαστικής!
Για οργανωτικούς λόγους οι θέσεις είναι περιορισμένες σε 10 παιδιά ανά συνάντηση και θα δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές του ΤΕΓ και στα παιδιά των μελών της Ελληνικής Κοινότητας της Ντόχας.
Για κράτηση θέσεων παρακαλούμε να στείλετε email στο parentsglpassociation@gmail.com με την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει (22/4 μόνο πλέον διαθέσιμη) και τον αριθμό των παιδιών. Η κράτηση και η πληρωμή του σχετικού ποσού θα πρέπει να γίνουν μέχρι το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.
Τα στοιχεία του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του ΤΕΓ-Ντόχας είναι:
Bank: Qatar National Bank (QNB)
Account Number: 0260-068147-002
IBAN: QA06QNBA000000000260068147002
Account Holder Name: Greek Society of Doha LLC(G)
Beneficiary Name: Greek Society of Doha LLC(G)
Beneficiary Customer Address: Al Tamimi & Company International Ltd., 19th Floor, Tornado Tower, Majilis Al Taawon Street, Westbay, Doha, Qatar.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εστιατόριο και τα προϊόντα επισκεφθείτε το www.and-deli.com και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης instagram: anddeli.qatar και facebook: Anddeli.
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.
εκ μέρους της Υποεπιτροπής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Κοινότητας της Ντόχας
Αικατερίνη Κλεπουσνιώτου - Πρόεδρος
Παρασκευούλα Νταή - Γραμματέας
Ρένος Καραμάνος - Ταμίας
Θεοδώρα Καρανίσα - Μέλος
Ελευθερία Σταμέλου - Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου