Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ελβετία: Πασχαλινό γλέντι Κυριακή 24 Απριλίου στη Βέρνη
Πασχαλινό γλέντι Κυριακή 24 Απριλίου 2022 από τις 11:30 στη Ροτόντα της καθολικής εκκλησίας της Βέρνης
To παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι της ελληνικής κοινότητας Βέρνης θα διοργανωθεί φέτος σε μια όμορφη, φωτεινή αίθουσα με έναν μεγάλο χώρο πρασίνου στην καρδιά της Βέρνης, ανήμερα του Πάσχα την Κυριακή 24 Απριλίου από τις 11:30 το πρωί. Η αίθουσα λέγεται Rotonda και βρίσκεται πίσω από την Καθολική Εκκλησία Dreifaltigkeit Kirche στη Βέρνη, πολύ κοντά στο πάρκο Kleine Schanze και στο Κοινοβούλιο. (Taubenstrasse 4, 3011 Bern, Tel: 031 313 03 03, info@dreifaltigkeit.ch, www.dreifaltigkeit.ch). Όσοι δεν επιλέξετε τα δημοσια μεσα συγκοινωνίας, μπορείτε να παρκάρετε στο υπόγειο πάρκινγκ της εταιρείας Die Mobiliar ή στο σταθμό των τρένων.
Εκτός από το παραδοσιακό αρνί, τα αυγά και τα τσουρέκια, το μενού θα μας ετοιμάσει ο έμπειρος σεφ Δημήτριος Σαράκογλου (www.dimitrioscatering.com). Φυσικά θα υπάρχουν ελληνικά κρασιά και ούζο. Ο Σάκης και ο Λευτέρης θα μας παίξουν ζωντανή μουσική, αλλά καλούμε όσους επιθυμούν, να φέρουν τα μουσικά τους όργανα και την διάθεσή τους για τραγούδι και χορό!
Το μενού των ενηλίκων κοστίζει 50 φράγκα και για τα παιδιά απο 3 ως 12 χρονών 25 φράγκα. Παρακαλώ δηλώστε αν κάποιο παιδί εως 2 χρονών επιθυμεί πιάτο φαγητού. Επίσης δηλώστε αν επιθυμείτε χορτοφαγικό μενου!! Η τιμή εισόδου στο πασχαλινό γλέντι περιλαμβάνει την αίθουσα, το φαγητό, τη μουσική, το σέρβις και λοιπά έξοδα.
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στην κυρία Ελευθερία Μαρκογιαννάκη (eleftheria@bluewin.ch)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου