Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ζυρίχη: Speed date η πρώτη παραγωγή της Ελληνόφωνης Θεατρικής Σχολής EPI SKINIS
Δώδεκα χαρακτήρες τόσο διαφορετικοί ο ένας με τον άλλον, όλοι μαζί σε έναν χώρο με έναν κοινό στόχο: αυτό το βράδυ πρέπει να βρουν το ταίρι τους… 6 άνδρες και 6 γυναίκες συγκεντρώνονται σε ένα χώρο με στόχο να βρουν γρήγορα και χωρίς να χάνουν το χρόνο τους τον σύντροφο τους. Το speed date είναι μια «τακτική» γνωριμιών που ξεκίνησε σαν παιχνίδι στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στην Ευρώπη και που γρήγορα έγινε μόδα που σάρωσε όλο τον κόσμο.
Πρόσωπα σημερινά, άτομα της διπλανής πόρτας που όλοι μας κάπου έχουμε συναντήσει, καθένας με τα προβλήματά του, με τον δικό τους κόσμο, με τους δικούς του δαίμονες και επιδιώξεις, βρίσκονται μαζί αυτή τη νύχτα με έναν σκοπό: να ζευγαρώσουν! Η πίεση του χρόνου αλλά και η προσπάθεια και το άγχος να γίνουν αποδεκτοί δημιουργούν ένα πυκνό περιβάλλον συγκρούσεων και ανατροπών που με γερές δόσεις χιούμορ συγκροτούν μια αποκαλυπτική πινακοθήκη σημερινών χαρακτήρων και συμπεριφορών.
Μια κοινωνική κωμωδία που Υπογράφει ο Γιώργος Ηλιόπουλος και Σκηνοθετεί η Βιβέττα Λαϊνιώτη είναι η πρώτη παραγωγή της Ελληνόφωνης Θεατρικής Σχολής EPI SKINIS, που παρουσιάζεται φέτος τον Μάρτιο στο Θέατρο COMEDY HAUS της Ζυρίχης και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ!!!
Συντελεστές:
ΚΕΙΜΕΝΟ: Γιώργος Ηλιόπουλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ- ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Βιβέττα Λαϊνιώτη
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Κέντρο Translix
ΣΚΗΝΙΚΑ: Ομάδα Epi Skinis
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ομάδα Epi Skinis
ΦΩΤΙΣΜΟΣ: Παύλος Πανταζόπουλος
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ- ΗΧΟΣ: Βιβέττα Λαϊνιώτη
ΦΩΝΗ ΟΘΟΝΗΣ: Βασίλης Κωνσταντινάκος
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΩΝ: Αλέξανδρος Σοφιός
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ: Δώρα Κυριακού
Η ηχογράφηση έγινε στο Bill K Studio!
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Άγγελος Τσίτσας, Σύλβια Σένν- Ψύχα, Αλέξανδρος Φιστούρης, Χριστίνα Γεωργίου, Βασίλης Τόλης, Ελένη Ροδοπούλου, Νάνσυ Πέτσου, Χρήστος Αργύρης, Ελίνα Ρουσσέτη, Ιωάννης Παπαγιαννάκης, Στέλλα Βογιατζή, Κωσταντίνος Βερίγος
Η Παράσταση διαρκεί 90' με διάλειμμα 10 λεπτών και είναι κατάλληλη για άνω των 16 ετών!
Η προπώληση εισιτηρίων ανοίγει στις 1.02.22 και μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα μα www.episkinis.ch στην ενότητα ONLINE TICKETS!
ΩΡΕΣ & ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
19.03.22- 20.00
20.03.22 - 16.00 & 20.00
25.03.22- 20.00
26.03.22- 20.00
27.03.22- 20.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου