Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Λευκωσία: Το Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό της Δρος Θάλειας Καρακατσάνη
Θλίψη εκφράζει το Πανεπιστήμιο Frederick για το χαμό της Δρος Θάλειας Καρακατσάνη.

Στην ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο εκφράζει βαθιά θλίψη για τον αδόκητο χαμό της Δρος Θάλειας Καρακατσάνη, συνεργάτιδας του Πανεπιστημίου επί σειρά ετών στο γνωστικό αντικείμενο της Αναπτυξιακής Ψυχολογιας στο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής.

Η Θάλεια Καρακατσάνη ήταν κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Κλινική Παιδική και Οικογενειακή Ψυχολογία, από το Cerebra Center for Neurodevelopmental Disorders University of Birmingham. Εργάστηκε ως Αναπληρώτρια Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton, UK. και Αναπληρώτρια Λέκτορας στο Open University, UK, σημειώνεται στην ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο.
Η Θάλεια ήταν μια θετική, ευγενική και αφοσιωμένη ύπαρξη, με βαθιά αίσθηση ευθύνης, αγάπης και προσφοράς. Αγάπησε όσο κανείς τον τομέα της και αφοσιώθηκε σε αγώνες και δράσεις όσον αφορά τις ίσες ευκαιρίες και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ. Αυτή η πηγαία αγάπη για τον τομέα της μετουσιώθηκε σε προσφορά και στήριξη παιδιών σε ανάγκη αλλά και φοιτητών και φοιτητριών.

Το Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Θάλειας και τους οικείους της, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.
sigmalive.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου