Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ο Έλληνας που μαθαίνει τους Φιλιππινέζους να πίνουν Φραπέ και να τρώνε Μπουγάτσα !
Στο Ελληνικό Cafe Griego μπορεί κάποιος να απολαύσει ελληνικό και ιταλικό καφέ, ολλανδική σοκολάτα και γλυκά από όλο τον κόσμο!Ιδιοκτήτης του είναι ο Λάμπρος από την όμορφη Μυτιλήνη που μετακόμισε στις Φιλιππίνες στην πόλη Ταρλάκ (Tarlac) που βρίσκεται στην καρδιά της Λουζόν (Luzon), στο βορειότερο άκρο του αρχιπελάγους, με την σύζυγο του που είναι επίσης από τις Φιλιππίνες, με την οποία γνωρίστηκαν στην Κύπρο όταν εργαζόταν μαζί εκεί.

Ο Λάμπρος είναι διαθέσιμος στο facebook για όποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες, και στο facebook θα τον βρείτε Bougoulias Lampros.


Πες μας λίγο για το Cafe Griego, μενού, δυσκολίες που προέκυψαν κλπ.Η ιδέα του καφέ ξεκίνησε βλέποντας ότι το να αγοράσει κάποιος καφέ από έξω στις Φιλιππίνες δεν είναι καθόλου διαδεδομένο ακόμα στις Φιλιππίνες. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη και σε ποσότητα μαγαζιών αλλά κυρίως σε ποιότητα. Είδα ότι πολλοί ψάχνουν κάτι διαφορετικό γιατί ο κόσμος έχει βαρεθεί να πηγαίνει όλη του τη ζωή στα ίδιου τύπου μαγαζιά, Milktea και Korean Resto.Το όνομα ήρθε απλά γιατί Griego σημαίνει ο Έλληνας στα Tagalog (Φιλιππινέζικη γλώσσα). Ήθελα να κάνω κάτι με ελληνικό στυλ και ταυτότητα και επειδή το μεγαλύτερο μέρος των Φιλιππινέζων δεν γνωρίζουν την Ελλάδα, αλλά μόνο την Σαντορίνη γιατί την αναφέρουν ακόμα και σε σχολικά τους βιβλία. Το Cafe Griego σερβίρει ακριβώς ότι και ένα καφέ στην Ελλάδα.

Καλής ποιότητας ιταλικό εσπρέσο, ελληνικό, νες, καθώς και διάφορα σνακ και γλυκά. Από θέμα γραφειοκρατίας για την δημιουργία του μαγαζιού (εννοείτε στο όνομα της συζύγου μου) δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία γιατί προσέλαβα λογιστή με μικρό κόστος και έτρεξε αυτός όλες τις διαδικασίες.

Διαβάστε Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου