Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Εξαφανίστηκε η ζάχαρη από τα σούπερ-μάρκετ της Μόσχας




Η μεγαλύτερη ανησυχία πλέον για τους Ρώσους πολίτες είναι η έλλειψη τροφίμων στα σούπερ- μάρκετ και το αυξημένο κόστος των αγαθών που ακόμα διατίθενται στους καταναλωτές, γράφει ο Στήβ Ρόζενμπεργκ του BBC.


Η ζάχαρη έχει εξαφανιστεί από τα ράφια πολλών σούπερ- μάρκετ αναφέρει και προσθέτει ότι μια ρώσικη εφημερίδα έγραψε σήμερα Δευτέρα για "πανικό ζάχαρης" μεταξύ των καταναλωτών.

Στην ανταπόκρισή του για το Channel 4 του BBC. ο δημοσιογράφος σημείωσε ακόμα ότι δεν υπήρχε ζάχαρη στο τοπικό σούπερ- μάρκετ που επισκέπτεται ο ίδιος και το κατάστημα- όταν το επισκέφθηκε την Κυριακή- είχε βάλει δελτίο σε ορισμένα προϊόντα για να αποφευχθεί ο πανικός.

Το αλάτι και το μαγειρικό λάδι (ηλιέλαιο), ήταν ανάμεσα στα προϊόντα που είχε μπει δελτίο. Ο Ρόζενμπεργκ είπε επίσης στην ανταπόκρισή του ότι τα ρώσικα ΜΜΕ συνεχίζουν να δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα για την επίθεση στην Ουκρανία, την οποία χαρακτηρίζουν "ειδική στρατιωτική επιχείρηση".

"Το Κρεμλίνο θέλει οι Ρώσοι να πιστεύουν ότι η Ρωσία δέχεται επίθεση από φασίστες και Ναζί, τους οποίους βοηθούν οι δυτικοί, και ότι η Ρωσία έχει την αλήθεια και το δίκαιο με το μέρος της και θα δώσει μάχη για να πολεμήσει το κακό", ανέφερε ακόμα.




thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου