Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ο Γιάννης Βάλβης κατάφερε να στείλει 35.000 λίτρα Φυσικού Μεταλλικού νερού στην Οδησσό !
Τον ανθρωπιστικό αποκλεισμό της Οδησσού, κατάφερε να σπάσει από το Νότο, ο Έλληνας επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμφιαλωμένου νερού της Ευρώπης, το AQUA Carpatica.


Τις τελευταίες ημέρες, η Ουκρανική πόλη, που αποτελεί ορόσημο για τον Ελληνισμό, έχει βρεθεί στο επίκεντρο των πολεμικών επιχειρήσεων των Ρωσικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα, η αποστολή βοήθειας να είναι αδύνατη τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και από τον Ερυθρό Σταυρό.

Παρακάμπτοντας όλα τα εμπόδια, ο Γιάννης Βάλβης, επικεφαλής της AQUA Carpatica, κατάφερε την Τρίτη 22 Μαρτίου να στείλει στην πολιορκούμενη Οδησσό ένα φορτηγό με 25.000 φιάλες,
που αντιστοιχούν σε περίπου 35.000 λίτρα Φυσικού Μεταλλικού νερού.

Η αποστολή της ζωτικής σημασίας βοήθειας έγινε εφικτή μετά από την τηλεδιάσκεψη που είχε ο Γιάννης Βάλβης με το δήμαρχο της Οδησσού Guennadiy Trukhanov (Γκενάντιι Τρουχάνοφ). Για την παραλαβή του φορτίου, ο δήμαρχος της Οδησσού ανέλαβε ο ίδιος να βρει έναν οδηγό φορτηγού, ο οποίος να είναι σε μη στρατεύσιμη ηλικία, ώστε να μπορεί να περάσει από τα δεκάδες μπλόκα που βρίσκονται στους δρόμους της νοτιοδυτικής Ουκρανίας και τα σύνορα της χώρας, λόγω του στρατιωτικού νόμου που έχει επιβληθεί.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου