Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Αρνείται κάθε εμπλοκή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η 33χρονη
Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη έγινε η προσαγωγή της 33χρονης, από την Πάτρα, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Μετά την εκτέλεση του εντάλματος από τον εισαγγελέα, οι αστυνομικοί τη μετέφεραν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Φορώντας μαύρο μπουφάν και κουκούλα για να κρύβει το πρόσωπό της, οδηγήθηκε αρχικά στο κτήριο 16 στον εισαγγελέα και κατόπιν στο κτήριο 9 στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ.
Κατά την προσαγωγή της αρκετός κόσμος τής επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντας: «Βρωμιάρα, λιθοβολισμό μέχρι τέλους, ομολόγησε για να λυτρωθεις σκύλα. Ντροπή σου».


Ανέκφραστη χαρακτηρίζουν αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί της την κατηγορούμενη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των ανδρών της Ασφάλειας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ ρωτήθηκε και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της. Η ίδια φέρεται να αρνείται κάθε εμπλοκή της.

Την ίδια ώρα, ο έως τώρα συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, έκανε γνωστό πως παραιτήθηκε και δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας, μετά τη δίωξη που της ασκήθηκε.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου